News

Alin Oprea, în lacrimi la TV. Fiica l-a făcut să plângă: "Trebuia să vii acasă, să vorbeşti cu copiii tăi"

Alin Oprea, în lacrimi la TV. Fiica l-a făcut să plângă: "Trebuia să vii acasă, să vorbeşti cu copiii tăi" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Apele nu par să se liniştească în divorţul dintre Alin Oprea si soţia Larisa. Şi copiii celor doi sunt implicaţi, fiica şi-a făcut tatăl să izbucnească în lacrimi la TV. Relaţia lor nu mai este una bună, pare că au apărut discuţii din ce în ce mai aprinse. 

După 25 de ani de mariaj, Alin OPrea şi Larisa au decis să pună punct căsniciei lor. El a fost surprins cu amanta pe litoral, iar ea, după spusele lui, l-ar fi înşelat în repetate rânduri. Cei doi intenţionau să se separe la notar, dar vor ajunge în faţa unei instanţe de judecată. Mai mult decât atât, între Alin şi Larisa a izbucnit o ceartă aprinsă, artistul fiind bruscat şi izgonit din propria casă: "Mi-a luat toţi banii!".

Acesta a găsit broasca schimbată la uşa casei, nu a mai reuşit să îşi ia lucrurile, aşa că a chemat Poliţia: "Visul mea a fost să am o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanţă mare. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacra mea şi cumnatul meu.. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin şi sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio şi atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră".

Nici cu copiii săi nu mai este în relaţii bune. Alin Oprea are un băiat şi o fiică, pe Adrian şi Melisa. Aristul a apărut la Antena 1, în emisiunea lui Dan Capatos, pentru a face declaraţii despre separerea de soţie. Acolo, fiica a intervenit plângând, iar acesta a izbucnit şi el în lacrimi:

"Să-ţi fie ruşine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbeşti cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor şi să suni la poliţie pentru o femeie bătrână. Cine eşti? Cum poţi să faci atât de mult rău?"

Cântăreţul a spus apoi: "Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei şi ale copiilor. Ei sunt influenţaţi aşa cum vrea ea", a spus artistul, care a declarat că soţia lui l-a ameninţat că îi va întoarce pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.

"Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap. Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanţă mare. Din păcate, la mine ţinta a fost o familie fericită, copii realizaţi şi doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ţinta a fost alta"

 

Modifică Setările