News

Alin Oprea şi Larisa, prima înfăţişare la tribunal. Cum decurg ostilităţile

Alin Oprea şi Larisa, prima înfăţişare la tribunal. Cum decurg ostilităţile

A început războiul! Alin Oprea şi soţia lui au avut ieri prima înfăţişare la tribunal.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găseşte motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toţi. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori şi alte dovezi', a declarat Larisa pentru Antena1.

Ea crede că nu mai există nicio cale de împăcare.

„Este foarte clar că nu mai avem cum să convieţuim împreună. Eu îi mulţumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulţumesc pentru aceşti copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Şi-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuţii normale cu copii. Denisa merge la psiholog, şi probabil o să merg şi eu', a mai spus Larisa Oprea.

De cealaltă parte, Alin e optimist în privinţa procesului “Îmi doresc să se facă mai cald. Şi afară şi în suflet. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorţat de mult. A fost o înţelegere comună, eu i-am spus că am o relaţie cu altcineva după ce am aflat de infidelităţile ei.

Susţin tot ce am declarat, probele sunt depuse”, a declarat artistul.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările