Vedete

Alina şi Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Opt ani s-au chinuit să aibă copii împreună

Alina şi Ilan Laufer au aflat sexul gemenilor! Opt ani s-au chinuit să aibă copii împreună camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Vor avea gemeni şi acum au dezvăluit şi ce sex au! Luna septembrie a fost una fericită pentru cuplul Alina şi Ilan Laufer, atunci au aflat că vor deveni părinţi! Opt ani s-au chinuit să aibă copii împreună! 

Alina Laufer, soţia tânărului om de afaceri şi a politicianului, este însărcinată în 16 săptămâni şi deja a aflat sexul bebeluşilor din burtică. Sarcina decurge foarte bine, este în luna a patra. 

“Am aflat că vom avea băiat şi fată, aşa că bucuria este dublă şi suntem foarte fericiţi. Sunt însărcinată în 16 săptămâni şi m-am îngrăşat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan şi trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a mărturisit pentru ciao.ro, Alina Laufer.

Fosta soţie a cântăreţului Jorge ia în calcul să nască gemenii în străinătate, undeva unde riscul de Coronavirus este puţin mai mic, aşa că Alina se gândeşte serios să opteze probabil să îşi aducă copiii pe lume la o clinică din Israel.

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că Alina Laufer urmează să devină din nou mamă, anul viitor, în luna aprilie.

“Suntem foarte fericiţi. Ilan este foarte bucuros şi chiar vorbeam şi spuneam că am recuperat acum cu aflarea veştii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reuşeam să devenim părinţi. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer când a dezvăluit că este însărcinată. 

Foto: Facebook

Modifică Setările