News

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

După mai multe ecografii la care bebeluşul s-a „ascuns“, părinţii lui au reuşit să afle, în sfârşit, ce vor avea: fetiţă sau băiat. Şi, într-adevăr, au avut parte de-o mare supriză.

Şi asta pentru că atât Alina, cât şi Alex îşi doreau un băieţel. La ecografie, însă, medicul a constatat că e vorba despre o fetiţă.

„Am aflat că e fetiţă cu ocazia ecografiei de 22 de săptămâni pe care am făcut-o la Bucureşti. Fiind apoi plecaţi din ţară, am ales să facem un nou control la o clinică din Viena. Ambele ecografii ne-au arătat acelaşi lucru“, declară Alina Sorescu.

Chiar şi aşa, cei doi viitori părinţi s-au bucurat că au un bebeluş sănătos, care evoluează frumos şi pe care abia aşteaptă să-l ţină în braţe.

Cuplul a făcut anunţul în emisiunea Simonei Gherghe, Acces direct, de pe Antena 1, dar şi pe Facebook, unde Alina a scris: „Dragilor, vom avea o fetiţă!!!!! Împărtăşesc din tot sufletul cu voi această bucurie!“.

La rândul său, designerul vestimentar mărturiseşte că îşi doreşte mai mulţi copii. „Cred că orice bărbat îşi doreşte ca primul copil să fie băiat. Ne dorim mai mulţi copii, aşa ca băieţelul este încă aşteptat. Ordinea până la urmă este mai puţin importantă”, declară Alexandru Ciucu.

Imediat ce au aflat că vor avea o fetiţă, cei doi soţi au aşternut pe hârtie mai multe variante de nume. „Am făcut brainstorming şi am ajuns la o listă scurtă. Urmează să ne decidem cât de repede. Cu siguranţă, unul dintre nume va fi de sfânt pentru a o călăuzi în viaţă şi pentru a petrece de mai multe ori într-un an”, spune artista.

Şi, tot ieri, Alina şi-a lansat noul single, „Numai tu“, cu un mesaj contrastant faţă de starea ei de-acum.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Roxana Gabor-Iliescu, din nou însărcinată

News

Roxana Gabor-Iliescu, din nou însărcinată

Un vis, pe care nu-l mai credea posibil, tocmai s-a împlinit. Fosta vedetă de televiziune, deja mamă a două fetiţe, şi soţul său, Paul Gabor-Iliescu, tatăl unei adolescente, vor deveni, la sfârşitul anului, părinţi. Iată ce vor avea.

News

Tudor Chirilă a devenit tătic

Juratul de la „Vocea României“ a încheiat 2014 cu succese pe toate planurile. Dacă, în plan profesional, concurentul său a câştigat concursul de la Pro TV, în plan personal artistul se poate mândri că şi-a întemeiat o familie.

Antonia a născut

News

Antonia a născut

În sfârşit, aşteptarea s-a terminat pentru Antonia şi Alex Velea, al căror copil s-a născut mai devreme cu o săptamână. El a fost primit cu multă dragoste, iar primele lui ghetuţe aşteptau deja atârnate în bradul de Crăciun.

Cum arăta Simona Gherghe acum 15 ani?

News

Cum arăta Simona Gherghe acum 15 ani?

Vedeta Antenei 1 a scos din sertarul cu amintiri o fotografie mai veche, de pe vremea când lucra în radio. Uite cum arăta prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” pe când avea doar 21 de ani.