News

Alina Sorescu şi Alex Ciucu, în sfârşit părinţi

Alina Sorescu şi Alex Ciucu, în sfârşit părinţi

Soţia couturierului Casei Regale a născut în acest weekend o fetiţă. Micuţa a venit pe lume într-o clinică particulară din Bucureşti şi a primit nota 10 la naştere. Uite ce nume i-au ales părinţii ei.

Ieri dimineaţă, la spitalul Regina Maria din zona Băneasa, Alina Sorescu şi Alex Ciucu îşi puteau ţine deja pruncul în braţe. Căci micuţa Elena Carolina a fost foarte matinală, anunţându-şi sosirea la ora 07.55 printr-un plânset puternic.

Naşterea a fost una planificată, căci mămica şi-a dorit să facă cezariană.

„A fost o zi incredibilă. Avem o fetiţă superbă, de nota 10. Plânge puţin şi mănâncă mult. Ce mi-aş putea dori mai mult de la ea în momentele astea...“, a scris mândru tăticul ei pe pagina lui de socializare.

„În acest moment, fetiţa este bine, Alina este bine, iar eu sunt fericit. Este o altfel de fericire decât am avut vreodată până azi. 12 ianuarie 2014, ora 7.55...un moment uriaş în istoria mea emoţională. Voi fi sigur un om mai bun după această minunată zi. Vă doresc să vi se întâmple să trăiţi emoţiile pe care le am trăit eu astăzi“, a mai transmis Alex Ciucu fanilor săi, anexând mesajului o copie a fişei de naştere a fiicei sale.

Foto: pagina personală

Modifică Setările