News

Alyssa Milano, sex simbolul anilor 2000, a intrat în Greva Sexului! Ce a determinat-o pe actriţă să renunţe la sex?

Alyssa Milano, sex simbolul anilor 2000, a intrat în Greva Sexului! Ce a determinat-o pe actriţă să renunţe la sex? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Statul american Georgia a dat o lege cu privire la avort, care a stârnit numeroase reacţii în rândul femeilor, iar starurile hollywoodiene nu fac excepţie. Alyssa Milano, de pildă, a anunţat că intră în grevă şi renunţă la sex, îndemnându-le şi pe alte reprezentante ale sexului frumos să facă la fel. Ce i-a provocat ineditul protest?

“Legea avortului” din statul Georgia a încins spiritele în SUA. Şi asta deoarece interzice întreruperea sarcinii odată ce sunt detectate bătăile inimii la embrion, adică pe la 6 săptămâni. Multe femei nici măcar nu ştiu că sunt însărcinate la acel moment, motiv pentru care legea cu privina a provocat mare rumoare printre americance.

“Drepturile noastre reproductive ne sunt şterse complet!”, a scris Alyssa Milano pe pagina ei de Twitter. “Până când femeile nu au control legal asupra corpului lor, pur şi simplu nu puteam să riscăm vreo sarcină nedorită. Faceţi ca mine şi refuzaţi să mai faceţi sex până când ne primim înapoi autonomia fiziologică. Vă îndemn pe toate la #GrevaSexului! Daţi mai departe îndemnul!”

Modifică Setările