News

Amal Clooney primeşte ameninţări cu moartea

Amal Clooney primeşte ameninţări cu moartea

51885959 Happy couple George Clooney and Amal Alamuddin enjoy lunch together at Palm restaurant in Beverly Hills, California on October 22, 2015. George recently returned from London where he attended the Casamingos Tequila launch party. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Este binecunoscut faptul că soţia lui George Clooney activează în lumea dură a politicii. Lucrurile s-au precipitat recent, însă, de când primeşte ameninţări cu moartea pentru că este avocata unui fost preşedinte al Insulelor Maldive. George şi Amal Clooney Amal Alamuddin (numele său dinainte de nunta cu Clooney) este o binecunoscută avocată a drepturilor omului, care-a reprezentat multe personalităţi controversate din politica internaţională. Acum, îl apără pe Mohamed Nasheed, care a fost primul preşedinte ales în mod democratic, în 2008, şi care susţine că a fost condamnat la 13 ani de închisoare, în 2015, sub motivul legilor anti-terorism. Amal este ameninţată din cauza jobului său periculos În ianuarie, cu ajutorul lui Amal şi al colegilor ei, lui Mohamed i s-a permis să meargă în Regatul Unit pentru a urma o operaţie la coloană. În acelaşi timp, bruneta de 38 de ani s-a întâlnit şi cu prim-ministrul britanic David Cameron, ca împreună să facă presiuni asupra regimului maldivian pentru a nu-l aresta din nou pe Nasheed. Din cauza jobului pe care îl are şi a oamenilor pe care îi apără, Amal primeşte tot mai multe ameninţări cu moartea, astfel că soţul ei a insistat deja să îi asigure o echipă mai mare de bodyguarzi pentru a o proteja.

Chiar şi Paul Harrison, consilierul din South Oxfordshire, care a fost implicat în întărirea securităţii din jurul casei cuplului faimos, din Berkshire, a mărturisit că pericolul muncii brunetei este ridicat. “Securitatea nu e pentru George, ci pentru ea mai mult. Din punctul lui de vedere, munca legală pe care o realizează şi ameninţările cu moartea pe care le primeşte sunt o chestione foarte serioasă”, a spus acesta pentru un ziar britanic.

La aceste ameninţări periculoase, se adaugă şi faptul că Mahfooz Saeed, colegul lui Amal, a fost înjunghiat în cap în afara hotelului din capitala Maldivelor, în septembrie, chiar înainte să-l viziteze pe Nasheed în închisoare! Cuplul hollywoodian se află în negocieri cu vecinii din Berkshire, în legătură cu întărirea securităţii, de vreme ce George Clooney vrea să instaleze camere de securitate în jurul proprietăţii lor.

Modifică Setările