News

Amalia Enache: "Mi-am dorit un copil şi un om care să-mi fie partener sufleteşte şi de drum lung" VIDEO

Amalia Enache: "Mi-am dorit un copil şi un om care să-mi fie partener sufleteşte şi de drum lung" VIDEO

Vedeta ProTV şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu candid, realizat de bloggeriţa Andressa.

Discretă din fire, Amalia Enache a acceptat totuşi să deschidă uşa casei sale, dar şi uşa sufletului ei pentru un interviu special.

Despre plecarea ei în America de Sud, Amalia povesteşte că "Era un gând de la bun început, pentru că tatăl ei este acolo şi a plecat la scurt timp după ce am născut-o, pentru că acolo îl ţin treburile în momentul de faţă. Aveam gândul ăsta încă de când eram însărcinată, mi se părea absolut fantastic că nu voi fi în perioada asta la serviciu şi că pot să scap de iarna din România. Ştiam deja cât de bine este acolo cât e iarnă în România."

"N-am fost într-o singură ţară, am fost în două ţări, şi în Argentina, şi în Brazilia. Unul dintre lucrurile cele mai grele pe care le-am făcut în această viaţă, şi o spun categoric, călătoria de una singură împreună cu un sugar, dus-întors, o călătorie care în total, de la momentul în care pleci de acasă până în momentul în care ajungi la cealaltă casă, sunt 30 de ore, dintre care unul dintre zboruri are 14 ore. Alma este eroina mea, pentru că a dus aceste zboruri absolut fantastic, dar recunosc că a fost un lucru foarte solicitant pentru mine", a recunoscut ea.

Cât despre botezul făcut de Sărbători, la patru luni de la naştere, Amalia Enache spune că "În mod normal, n-am fi grăbit botezul şi făceam un botez la care să poată să fie şi tatăl, dar după ce am făcut mai multe vaccinuri decât se fac în România, am comparat schemele obligatorii în Brazilia şi în Argentina şi am făcut în aşa fel încât să ne încadrăm în ce se putea până în vârsta ei, am crezut că nu e suficient şi am simţit la un moment dat să fac asta. Am vorbit cu tatăl ei, el ar fi vrut foarte mult să fie la botez, după care mi-a dat un mesaj şi mi-a spus că omul în care are cea mai mare încredere din lumea asta sunt eu şi că dacă eu simt să fac aşa, să fac aşa. (...)Preotul mi-a sugerat un botez de Crăciun, pentru că e cu totul şi cu totul special, şi atunci am avut botez de Crăciun şi o reînnoire a binecuvântării în statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro (...) la care am fost doar noi trei şi preotul."

Privind în urmă, proaspăta mămică recunoaşte că intrase într-un soi de "buclă a greşelilor", în care repeta, fără să-şi dea seama, un anumit comportament care o ducea la rezultate nefericite. Şi că, în preajma împlinirii a 40 de ani, pe 19 iunie, are un singur regret: că ar fi putut-o aduce mai devreme pe lume pe Alma, ca să-i ofere mai mulţi ani petrecuţi împreună.

"Cel mai mult mi-am dorit un copil şi un om care să-mi fie partener sufleteşte şi de drum lung. (...) Sunt foarte fericită. Sunt cea mai fericită de până acum. (...) S-ar fi văzut dacă nu era aşa."

Modifică Setările