News

Amalia Năstase e mai slabă acum decât în urmă cu 3 ani, când s-a măritat. "Eram grasă când m-a luat!" FOTO&VIDEO

Amalia Năstase e mai slabă acum decât în urmă cu 3 ani, când s-a măritat. "Eram grasă când m-a luat!" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Femeia de afaceri a surprins cu noua ei siluetă, dar şi cu fotografiile de la nunta de acum 3 ani cu Răzvan Vasilescu. Ce spune soţul ei despre transformarea sa fizică?

Amalia Năstase arată la fel ca acum câţiva ani, înainte să se recăsătorească şi să aducă pe lume al treilea copil. Afacerista a reuşit performanţa de-a scăpa de 30 de kilograme în timp record şi toată lumea o complimentează. Dacă despre secretele regimului oloproteic am aflat cu toţii pe parcursul acestor luni de transformare totală, despre mariajul său cu Răzvan Vasilescu, al doilea soţ şi tatăl băieţelului său, Toma, de-abia acum aflăm detalii.

Invitată în platoul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, Amalia Năstase a argumentat de ce şi-a ţinut a doua căsnicie departe de zona mondenă.

"Aşa am vrut noi. Răzvan nu e un om căruia să-i placă publicitatea. Iar eu sunt un om care dacă spun ceva public, spun ca să ajut pe alţii cu ceva. Ori nu cred că ajuta pe nimeni să afle faptul că m-am căsătorit. Cu dieta cred că am ajutat, cu copiii ajut foarte mult...", a povestit Amalia Năstase în emisiunea lui Teo Trandafir.

"Am zis că nu mai fac o nuntă publică, cum a fost prima mea nuntă, pentru că prima nuntă se face publică. Pe urmă, dacă ai 2,3, 7, 15 e cam penibil să tot te vadă lumea...Noi chiar am făcut-o pentru noi şi chiar ne-am distrat foarte tare, pentru că am fost la o capelă, Little White Chapel, şi ne-a căsătorit un Elvis! După aceea, am făcut căsătoria religioasă în România, tot noi între noi."

După ce a devenit a treia oară mamă, Amalia Năstase s-a căsătorit în 2016 cu Răzvan Vasilescu, la Las Vegas. 

"Eram deja cu nişte kilograme în plus! Toma a rămas acasă, avea 8-9 luni. Fetele erau plecate acolo într-o tabără şi au complotat ei şi Răzvan m-a cerut acolo. Noi am zis că mergem spre Vegas ca să vedem şi noi Vegasul, nu ştiam de ce. El ştia de ce! Şi fetele ştiau de ce! Şi, când am ajuns la recepţie, că aveam o cameră închiriată în centru, omul de la recepţie tot rânjea aşa la mine şi nu înţelegeam ce are omul ăla de râde aşa. Şi zice: "Să ştiţi că nu mai este disponibilă camera pe care aţi rezervat-o şi v-am dat apartamentul. (...) Când am intrat în apartament, avea două dormitoare, se vedea şi fântâna... Şi eu am zis: "Ia uite, ce tare! E ca pentru ăia care sunt în luna de miere! Fetele se hlizeau şi, până la urmă, a îngenunchiat Răzvan şi mi-a dat inelul şi am zis "Da". Eram şi grasă când m-a luat! Deci înseamnă că mă iubeşte!"

Întrebată ce părere are Răzvan de noua ei talie, Amalia Năstase a spus că "El mă susţine în orice! El mă susţine şi să mă îngraş, dacă vreau! El mă susţine, că asta înseamnă să iubeşti pe cineva. A fost alături de mine, m-a ajutat, că dieta asta n-a fost chiar uşoară. În ultimul timp, nici n-am prea mai ieşit, pentru că nu poţi să te duci la restaurant şi să mănânci toate amestecăturile de pe acolo şi să şi poţi să slăbeşti."

Iată ce a mai povestit Amalia Năstase la "Teo Show":

Modifică Setările