News

Amanda Holden, stupefiată de o întâmplare petrecută în Londra: „Dacă-i recunoaşteţi, sunaţi poliţia“

Amanda Holden, stupefiată de o întâmplare petrecută în Londra: „Dacă-i recunoaşteţi, sunaţi poliţia“

Actriţa Amanda Holden, care este şi jurată la „Britain's got Talent“, a postat pe Twitter o filmare incredibilă, în care o mamă şi copilul ei sunt atacaţi în plină stradă în mijlocul zilei.

Filmuleţul a fost preluat imedait de toată presa din Marea Britanie, care îi caută acum pe atacatori. Doi la număr, aceştia au scăpat după ce au fugit alături de alte două persoane care îi aduseseră cu motocicleta. Potrivit oamenilor legii, atacatorii au încercat să o jefuiască pe femeie pe o stradă populată dintr-un cartier destul de bogat din Londra, unde o casă poate costa şi 3 milioane de lire sterline.

„Am fost apelaţi că o femeie şi copilul ei au încercat să fie jefuiţi pe stradă, după ce au fost ameninţaţi de două persoane ale căror feţe nu au fost văzute, deoarece purtau căşti de motociclişti. Femeia şi copilul nu au fost ameninţaţi cu nicio armă şi nu au fost răniţi“, au spus poliţiştii britanici.

Amanda Holden a făcut apel la toţi internauţii să share-uiască filmuleţul, pentru ca atacatorii să fie prinşi cât mai curând: „Ştiu că astfel de evenimente au loc peste tot în lume, însă acum s-a întâmplat la Londra, pe strada Sandpit, în mijlocul zilei. Mamă şi copil atacaţi. Câţiva eroi dintr-un camion i-au fugărit pe atacatori. Dacă recunoaşteţi aceste scursuri ale societăţii, sunaţi la poliţie“.

Modifică Setările