News

Amber Heard, acceptată de copiii lui Elon Musk. Iată cum se comportă în compania lor!

Amber Heard, acceptată de copiii lui Elon Musk. Iată cum se comportă în compania lor!

Cu copiii lui Johnny Depp nu avea o relaţie prea bună, căci Lily şi Jack erau de partea mamei lor, Vanessa Paradis. Totuşi, se pare că Amber Heard a primit o nouă şansă de a fi o ”mamă vitregă” agreabilă, din partea copiilor actualului iubit. Amber şi unul dintre băieţii lui Elon De unde ştim? Chiar de la tânără actriţă, din fotografiile postate pe contul ei de Instagram, pe când se aflau la Sydney Opera House, în Australia. În imaginile respective, Amber, care în prezent filmează pentru thrillerul ”Aquaman Down”, apare alături de iubitul ei, miliardarul Elon Musk, dar şi de cei cinci fii ai acestuia şi-ai fostei lui soţii, Justine Musk.

Copiii par că se simt bine în prezenţa actriţei de 31 de ani şi că au acceptat-o ca fiind cea care i-a luat locul mamei lor în inima lui Elon. Iar Amber sigur se simte în largul ei în compania gemenilor Griffin şi Xavier şi-a tripleţilor Damian, Saxon şi Kai, atâta vreme cât, la rândul lui, Elon e fericit.

Amintim că, în luna aprilie, Elon şi Amber şi-au recunoscut public relaţia, postând pe conturile lor de socializare fotografii de cuplu. Totuşi, iubirea lor a debutat la scurt timp după ce actriţa şi-a anunţat separarea de Johnny Depp, cu toate că l-a cunoscut pe Elon încă din 2013, când s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei ”Machete Kills”.

Elon şi Amber

foto: Instagram

Modifică Setările