News

Amber Heard nu mai vrea banii lui Johnny Depp. Ce cere în schimb?

Amber Heard nu mai vrea banii lui Johnny Depp. Ce cere în schimb?

52095029 Actress Amber Heard is seen stopping by an office in West Hollywood, California on June 16, 2015. Amber is scheduled to testify against Johnny Depp in their restraining order trial this Friday in Los Angeles. Johnny's lawyer has requested that Amber's witnesses not be able to testify at the trial. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

În mijlocul scandalului de divorţ dintre cele două staruri, Amber a decis să retragă cererea pe care o înaintase în instanţă pentru a primi sprijin financiar temporar de la Johnny Depp. Amber a renunţat la pensia alimentară temporară Celebra actriţă a dorit să retragă cererea pentru pensia alimentară, de teamă că atenţia presei s-ar fi îndreptat spre ”pretenţiile financiare” ale divei, în loc ca urmările agresiunii psihice şi fizice, la care Amber a fost supusă în mod repetat, în mariajul cu Johnny Depp, să fie în centrul atenţiei.

Actriţa spune că atenţia presei redirecţionată spre acest amănunt al divorţului îi afectează pledoaria în cadrul procesului înaintat lui Johnny Depp.

Amber insistă că nu umblă după averea actorului - la care numai în 2015 s-au adăugat 30 de milioane de dolari - ci că-şi doreşte doar să se facă dreptate. Vrea, aşadar, ca Johnny Depp să răspundă în faţa legii pentru faptele sale de violenţă.

Din nefericire, audierea, programată astăzi, în cazul procesului de violenţă domestică a fost amânată. Cu toate acestea, surse din anturajul lui Amber spun că nici vorbă ca cei doi să ajungă la vreo înţelegere, amânarea acesta reprezentând doar o metodă de a trage de timp pentru a aduna mai multe probe să-şi susţină cazul.

foto: Hepta

Modifică Setările