Gossip

Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, riscă 10 ani de închisoare?

Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, riscă 10 ani de închisoare?

Amber Heard a fost pusă sub acuzare pentru că nu a declarat autorităţilor vamale australiene, la sosirea cuplului în oraşul Brisbane, în aprilie, că soţul ei, Johnny Depp, era însoţit în acea vizită de Pistol şi Boo, cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire Terrier. Cei doi câini, care au ajuns în Australia însoţiţi de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuaţi din Australia cu un alt avion şi au revenit cu bine în Statele Unite.

Amber Heard risca inchisoarea
Amber Heard la premiera Magic Mike XXL din Londra.

Cu toate acestea, actriţa a primit, miercuri, o somaţie care o obligă să se prezinte în faţa unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul că pe numele actriţe americane au fost formulate două capete de acuzare: introducerea ilegală de animale în Australia şi prezentarea de documente false în faţa autorităţilor.

Introducerea ilegală de animale în Australia atrage o pedeapsă de cel mult 10 ani în închisoare şi o amendă de 75.480 dolari, iar furnizarea de documente false autorităţilor atrage o amendă de 7.550 dolari.

Modifică Setările