Vedete

Amber Heard, topless. Fotografii incendiare cu fosta iubită a inventatorului Tesla

Amber Heard, topless. Fotografii incendiare cu fosta iubită a inventatorului Tesla

Este una dintre cele mai controversate femei din showbizul de peste oceane, prin prisma căsătoriei cu Johnny Depp şi a divorţului lor scandalos, dar şi datorită poveştii de iubire cu unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, inventatorul Tesla, Elon Musk.

Era model şi actriţă, dar punctul culminant al carierei l-a atins datorită celor doi bărbaţi importanţi din cea mai recentă perioadă a vieţii sale, iar acum, rămasă fără ei, încearcă să atragă atenţia fanilor în diverse moduri. Cea mai recentă fotografie distribuite de frumoasa de 31 de ani a provocat mare vâlvă pe Internet, mai ales că a fost surprinsă într-o ipostază foarte sexy. Doar în bikini şi cu pălărie pe cap, Amber s-a fotografiat în piscină, cu fundul şi spatele la vedere. Bineînţeles că a renunţat la sutienul de la costumul de baie, iar fanii au sesizat imediat acest detaliu. "Ţi-ai dat sutienul jos?", a întrebat un internaut, pe când alţii i-a propus să facă o fotografie şi din faţă: "Te rog, întoarce-te!", sau "Ţi-ai propus să ne omori? "

Fotografia cu pricina surprinsă în Bali a strâns peste 50 de mii de aprecieri şi numeroase comentarii, fanii virtuali întrebându-se cum de Amber a putut fi părăsită de Elon Musk atunci când părea că relaţie celor doi ar putea trece la nivelul următor - căsătoria.

Foto: Instagram

Modifică Setările