Vedete

AMNA dezvăluie motivele divorţului: "Cum să te porţi aşa de când am devenit părinţi?"

AMNA dezvăluie motivele divorţului: "Cum să te porţi aşa de când am devenit părinţi?" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Artista continuă seria dezvăluirilor într-o manieră elegantă, dar şi comercială totodată.

AMNA s-a ferit să vorbească deschis despre divorţul său de Cristi Mureşan, care a luat pe toată lumea prin surprindere. Dar iată că noile sale piese, lansate aproape pe bandă rulantă pe contul său de YouTube, vorbesc deschis despre cea mai dificilă perioadă prin care trece artista.

După piesa "O să fie bine", care deschide acest şir al dezvăluirilor muzicale, AMNA a scos pe piaţă o nouă melodie, "Nu te mai recunosc", unde adevărurile sunt spuse mult mai tranşant.

Filmat la malul mării, într-o atmosferă de solitudine, videoclipul piesei vorbeşte de la sine. "Cum să îmi reproşezi că noaptea dorm cu el în pat,/ Că eşti pe locul doi şi nu te mai fac să te simţi bărbat? Cum să te porţi aşa de când am devenit părinţi,/ Când n-am vrut altceva decât să fim uniţi?" spun versurile compuse de AMNA. "Nu te mai recunosc!/ Azi doare tot ce-a fost!/ Mă apasă rău tăcerea ta,/ Îţi fereşti privirea de a mea."

De altfel, artista recunoaşte şi pe pagina ei de socializare că acest cântec este unul foarte personal, lansat la o zi după ce fiul ei a împlinit 5 ani.

"Este o piesă pe care am scris-o acum un an, într-o perioadă a vieţii mele în care sunt sigură că multe dintre femei se regăsesc. Aşadar, este despre mine, dar totodată este şi despre tine, actuală sau viitoare mămică! Este despre noi, femeile! Sunt foarte bine acum, timpul le rezolvă pe toate. Am lansat piesa ca un semnal pentru conştientizarea importanţei comunicării în relaţia de cuplu, inclusiv atunci când apare un copil."

Iată ce mai spune noua piesă a AMNEI:

Comentarii

Modifică Setările