News

Ana Morodan, goală în cadă, după ce a părăsit „Asia Express“! Imaginea a ajuns pe internet

Ana Morodan, goală în cadă, după ce a părăsit „Asia Express“! Imaginea a ajuns pe internet camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au părăsit, pentru a doua oară, „Asia Express“, însă de această dată pare a fi definitiv, spre bucuria tuturor concurenţilor.

Aşa cum era de aşteptat, plecarea celor doi din show-ul difuzat de Antena 1 a stârnit noi controverse, existând două tabere de fani: cei care îşi doreau ca Morodan şi Teleşpan să stea mai mult la „Asia Express“ şi cei care abia aşteptau ca aceştia să se întoarcă în România.

În urmă cu doar câteva zile, Ana Morodan a postat pe Instagram o fotografie în care apare goală, în cadă, imagine ce a strâns aproape 20.000 de like-uri. Aceasta nu este însă singura fotografie de acest fel postată pe reţelele de socializare de fosta concurentă de la „Asia Express“.

În toamna anului trecut, când emisiunea „Asia Express“ încă nu fusese difuzată, Ana Morodan posta pe Instagram fotografii din concedii, în care apărea goală, acoperită doar de un cearşaf. Deoarece nu era atât de populară ca acum, imaginile strângeau în jur de 5.000 de like-uri.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările