OK! Live from L.A.

Anamaria Ferentz: ”După ce stai în California, greu te mai obişnuieşti în altă parte”

Anamaria Ferentz: ”După ce stai în California, greu te mai obişnuieşti în altă parte”

M-am bucurat s-o revăd atât de curând la ea acasă şi să ne plimbăm îm­preună cu Su­pai, căţelul ei, pe faimoasa plajă Paradise Cove din Malibu. Am profitat de soare şi am scos costumele de baie la defilare, dar ne-am aşezat şi pe şezlongurile de pe nisip şi am povestit despre câte s-au mai întâmplat de la începutul anului încoace. Şi Anamaria Ferentz (42) chiar are veşti noi!

De-abia ne-am văzut în decembrie, iar acum am venit la tine acasă.
Daaaa!

Doar că nu în Chicago, aşa cum mi-ai spus data trecută, ci în Los Angeles.
Anamaria M-am întors la Chicago, după care am hotărât că îmi place mai mult la căldură şi m-am întors în California. Să ştii că, după ce stai în California, este foarte greu să te mai obişnuieşti în altă parte. (râde)

Şi atunci cum de nu l-ai convins pe Steven, iubitul tău, să se mute în California?
N-are cum. Munca lui este acolo şi e o mun­că construită de foarte mulţi ani şi n-are cum să se mute aici doar pentru un tărâm însorit. Pe mine, însă, nu mă ţine nimic nicăieri. Poate într-o zi mă va ţine, dar deocamdată nu sunt de înrădăcinat.

Nu te ţine nici măcar o mare dragoste?
Încă am o mare dragoste, că dragostea ştii cum e, nu se termină într-o secundă. Dragos­tea e acolo, dar locul meu nu e acolo.

Şi-atunci ce faci?
Ce am făcut şi până acum, naveta, face şi el naveta, că e mai bine să vină el în vacanţă. Şi om vedea.

Tocmai când părea că lucrurile se aşază şi că tu te-ai aşezat...
Măi, eu vreau să mă aşez.

Dar la cald!
O să mă aşez la căldură, din toate punctele de vedere. Vreau să fie cald şi bine şi înăuntru, şi afară. Nu este încă. Dar îmi doresc în conti­nuare o familie şi să mă aşez la casa mea, dar poate nu este momentul, poate nu este omul, nu ştiu.

Poate că Steve a fost atât de stresat că a stat cu Supai o lună, cât ai fost tu în România, încât ţi-a zis: „Ia-ţi câinele şi lasă-mă!“.
O, nu! I-a plăcut atât de mult să stea cu el, chiar mi-a şi spus: „Nu există câine mai cuminte decât Su­pai“, mai ales că el n-avea timp să aibă grijă de un câine, că era tot timpul ple­cat. Nu, Steve abia mă aştepta aca­să! Doar că în viaţă trebuie să iei nişte hotărâri şi să faci ce e mai bine pentru tine. N-ai cum să-l faci pe al­tul fericit dacă tu nu eşti. Şi, evident, dacă aş fi fost fe­ricită în Chicago, rămâneam în Chicago. Dar nu este ăsta adevărul şi atunci m-am întors unde îmi este cel mai bine, şi anume aici, în California. Îmi place mult verdeaţa de aici, florile, natura. Iar aici pot să mă dezvolt din toate punctele de vedere. Chicago nu este oraşul în care mi-aş dori să trăiesc.

Modifică Setările