Vedete

Anamaria Prodan şi-a dat demisia de la Pro TV! Incredibil cine o înlocuieşte la „Gospodar fără pereche“

Anamaria Prodan şi-a dat demisia de la Pro TV! Incredibil cine o înlocuieşte la „Gospodar fără pereche“

O veste bombă din televiziune a venit ieri, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruţă: Anamaria Prodan şi-a dat demisia de la Pro TV!

Astfel, emisiunea „Gospodar fără pereche“, care a revenit în septembrie cu un nou sezon, rămâne pentru moment fără prezentatoare, iar motivul este unul incredibil: Anamaria Prodan a afirmat că fetele ei nu o mai lasă să-şi continue cariera din televiziune.

„Chiar dacă Sarah are 19 ani, are moment când vrea să stea cu mama. Mi-a spus şi profesoara că de la 14 ani e singură în America şi m-a văzut atât de tare. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înţeles. Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez şi să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore“, a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Potrivit presei tabloide, cea care o va înlocui pe Anamaria Prodan este posibil să fie Mihaela Rădulescu, vedetă ce a făcut parte din mai multe proiecte ale celor de la Pro TV, printre care „Românii au talent“ şi „Ferma. Un nou început“.

„Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toţi. Tot din lumea noastră vine şi va fi ok“, a mai spus Anamaria Prodan.

Modifică Setările