Agenda

Anca Serea, în pericol să părăsească "Uite cine dansează"

Anca Serea, în pericol să părăsească "Uite cine dansează"

Soţia lui Adi Sînă are la dispoziţie o singură săptămână să se remonteze după accidentarea la genunchi.

Cuplul de dansatori Anca Serea şi Nicolai Curnic a fost lovit de ghinion în cadrul concursului "Uite cine dansează". După accidentarea gravă suferită la coaste de către Dana Budeanu, care a dus la primul abandon din competiţie, Anca Serea este cea aflată în pericol să părăsească ringul de dans, forţată de o afecţiune serioasă la menisc.

Încă de marţea trecută, soţia lui Adi Sînă a resimţit dureri la nivelul genunchiului, care au culminat ieri, chiar înainte de începerea ediţiei, astfel că ea şi partenerul său de dans, coregraful Nicolai Curnic, au fost nevoiţi să stea pe bară.

"Nici eu nu ştiu foarte sigur ce s-a întâmplat. M-a durut încă de marţi, dar am zis că nu e nimic serios şi am tot dus-o aşa. Vreau să îmi cer scuze şi să-i spun (partenerului ei, Nicolai Curnic, n.r.) că îmi pate rău. Eu ştiu că el e cel mai bun. Îi mulţumesc că şi-a dat silinţa să mă înveţe, chiar dacă ştiu că eu nu sunt cea mai talentată", a spus Anca Serea, cu lacrimi în ochi.

Chiar dacă nu a dansat, potrivit regulilor internaţionale ale show-ului, aceasta are voie să nu danseze o ediţie şi să revină apoi în concurs, aşa că speranţele Ancăi merg spre săptămâna următoare, chiar dacă afecţiunea ei e una serioasă.

Azi Anca este programată la RMN, pentru a vedea dacă este vorba despre o accidentare gravă la nivelul meniscului.

Modifică Setările