Vedete

Anca Serea, speriată de fetiţa sa. Ce decizie a luat Sarah

Anca Serea, speriată de fetiţa sa. Ce decizie a luat Sarah

Anca Serea s-a îngrijorat când a aflat că fetiţa sa, Sarah, vrea să fie vegetariană, dar în cele din urmă a reuşit să îi înţeleagă alegerea. Ba mai mult, a găsit soluţii şi pentru un meniu variat.

“Micuţa mea luptătoare pentru drepturile animalelor a luat decizia de a deveni vegetariană în urmă cu câţiva ani. M-am îngrijorat iniţial, este adevărat, dar apoi i-am fost alături şi am susţinut-o. La noi în familie fructele şi legumele se consumă oricum din abundenţă, aşadar nu reprezintă ceva deosebit faptul că Sarah le preferă. Încerc să îi ofer zilnic alimente din cele patru grupe alimentare: legume, fructe, leguminoase (mazăre, fasole, linte) şi cereale integrale. Nu exagerăm cu fibrele. deoarece am aflat că poate fi redusă asimilarea fierului, a zincului şi a calciului şi nu uit de importanţa grăsimilor bune, cum sunt acizii graşi omega 3, de care are nevoie în creştere ”, a scris frumoasa brunetă pe blogul ei.

Specialiştii cred că acest tip de alimentatie oferă o mulţime de avantaje, inclusiv un nivel redus al colesterolului, risc scăzut de boala cardiacă şi de diabet, nivel redus al tensiunii arteriale şi, nu în ultimul rând, o rată mai mică de cancer.

Modifică Setările