News

Anchetă explozivă despre trecutul întunecat al familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei, iar mătuşa vedetei a fost violată de tatăl ei

Anchetă explozivă despre trecutul întunecat al familiei Spears. Bunica lui Britney s-a sinucis pe mormântul fiului ei, iar mătuşa vedetei a fost violată de tatăl ei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fay Gehringer - curatorul Muzeului de Istorie şi Cultură din Kentwood, locul natal al Prinţesei Pop, care găzduieşte un adevărat altar închinat celui mai cunoscut fost locuitor al acelui orăşel, statul pop Britney Spears - este bună prietenă cu ambii părinţii ai vedetei şi a făcut câteva declaraţii uimitoare despre familia acesteia. Şi totul a fost cuprins în investigaţia explozivă pe care a făcut-o The Post.


Gehringer a ţinut să precizeze, pentru The Post, că există o asemănare fizică mare între Britney şi bunica ei, Emma Jean Spears, care s-a omorât singură la numai 31 de ani împuşcându-se, în mai 1966, pe mormântul fiului ei, care decedase la numai trei zile de la naştere.


„Moartea ei a avut un mare impact asupra familiei. L-a afectat mult pe Jamie”, tatăl lui Britney, care mai locuieşte încă din când în când în Kentwood, cu toate că a vândut casa părintească a lui Britney cu 275.000 de dolari în februarie.


Însă ancheta desfăşurată de The Post scoate la iveală mai multe destăinuiri incredibile despre familia Spears. Astfel, John Mark Spears (52), care este fratele vitreg al lui Jamie, a mărturisit că tatăl lor, June Austin Spears, care a murit în 2012, a fost un om îngrozitor care i-a abuzat pe cei mai mulţi dintre cei 10 copii ai săi avuţi cu trei neveste.

Modifică Setările