Vedete

Anda Adam a părăsit în lacrimi emisiunea "Bravo, ai stil!". "Familia mea şi sănătatea sunt mai importante decât orice! Mama mea..."

de admin

Anda Adam a părăsit în lacrimi emisiunea "Bravo, ai stil!". "Familia mea şi sănătatea sunt mai importante decât orice! Mama mea..." camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Când părea că se simte tot mai bine în show-ul de la Kanal D, o problemă personală a pus capăt aventurii ei fashion.

N-a fost cel mai uşor parcurs de dus, dintre toate reality show-urile la care a participat, dar, spre final, începuse să se simtă mai în largul ei şi să-şi impună stilul, continuând să experimenteze stilistic. Drept dovadă, şi "steluţele" acumulate de ea s-au înmulţit simţitor în ultima vreme.

Sâmbătă seară, Anda Adam chiar a strălucit într-o haină de blană modernă mixată cu un body foarte decupat, cizme foarte înalte, şapcă şi ochelari de soare cu cristale. Un look ce a făcut-o pe jurata Raluca Bădulescu să spună că "este o ţinută excepţională! Eşti Anda Adam, cea pe care o ştim, o admirăm, o apreciem de atâţia ani de zile."

Dar iată că, într-o gală în care chiar se impusese cu o ţinută de divă pop, Anda Adam le-a făcut colegelor şi juraţilor o surpriză, anunţând la finalul serii că se va retrage: „M-am simţit foarte bine alături de voi şi de tine Ilinca şi de voi, dragi juraţi, dar este momentul să mă retrag din această competiţie din cauza unor probleme personale, care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei".

"Am ales să mă retrag din aceasta competiţie pentru că familia mea şi sănătatea sunt mai importante decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înţelege şi vor fi alături de mine aşa cum au fost de 22 de ani. Este vorba de mama mea. Ea trăieşte în Statele Unite de 20 şi ceva de ani şi este foarte posibil să trebuiască să sar într-un avion şi să fiu alături de ea, în cazul în care va face o operaţie. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo. Părinţii mei sunt despărţiţi, tatăl meu trăieşte în Australia. Nu are decât două prietene şi o vecină şi, dacă va trece printr-o intervenţie chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături, indiferent de proiectele pe care le am. Nu am ştiut că există şi lucruri în viaţă care pot să îţi sucească tot sensul sau cursul lucrurilor”, a spus Anda Adam cu ochii în lacrimi.

În urma plecării Andei Adam din competiţia "Bravo, ai stil! Celebrities", au mai rămas 7 concurente: Adina HalasRuxi, Nicoleta Dragne, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Mellina şi Amna.
 
FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările