News

Anda Adam, păzită de 100 de jandarmi şi poliţişti la Sibiu

Anda Adam va fi joi seară păzită de aproape 100 de jandarmi şi poliţişti la Sibiu. Impresionanta desfăşurare de forţe va fi pusă la dispoziţie pentru marele eveniment Media Music Awards, gală ce va avea loc în centrul oraşului.

Anda Adam, alături de cei mai în vogă artişti români ai momentului, va urca pe scena amplasată în Piaţa Mare pentru a interpreta live cele mai noi hituri. Evenimentul va atrage zeci de mii de oameni, astfel încât organizatorii au asigurat una din cele mai mari retele de pază şi protecţie.

Practic, centrul Sibiu-ului va fi impânzit de forţe de ordine care vor asigura buna desfăşurare a evenimentului de talie internaţională. Artiştii care vor cânta pe scenă, precum şi cei care vor fi premiaţi, vor fi transportaţi la Sibiu, până la impresionanta scenă a galei Media Music Awards, din 4 octombrie, în limuzine vintage a căror valoare depăşeşte 300.000 de euro. Organizatorii sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum şi cei care vor fi premiaţi în cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat şi un cort cu o suprafaţă de 600 m2, suficient de spaţios pentru o nuntă de 300 de persoane.

Artiştii vor fi trataţi cu preparate fine, asigurate de o renumită firmă de catering din Sibiu. Pe masă se va găsi ruladă de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveţi, brânzeturi, icre de ştiucă, tartar de somon, precum şi torturi de ciocolată şi fructe de pădure. Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura în data de 4 octombrie, pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările