News

Andi a dezvăluit de ce nu ar merge cu iubita lui la „Insula iubirii“! A spus şi cum ar trebui să arate femeia ideală

Andi a dezvăluit de ce nu ar merge cu iubita lui la „Insula iubirii“! A spus şi cum ar trebui să arate femeia ideală

A participat la mai multe sezoane „Insula iubirii“ din postura de ispită, însă acum se spune despre Andi că ar forma un cuplu şi că nu ar mai fi „disponibil“.

Invitat recent la Antena Stars, fosta ispită a dezvăluit cum ar trebui să arate femeie care l-ar putea atrage oricând: „Oamenii ideali nu există. Există oameni cu care te completezi, cu care vibrezi, cu care ai aceeaşi energie. Câteva calităţi: să fie amuzantă, pentru că îmi place să râd, să o văd dedicată relaţiei. Fizic e complicat. Până de curând aş fi zis brunetă, dar nu există. Nu culoarea părului sau a ochilor contează. Să aibă o pasiune, orice ar fi, chiar şi să pună unghii. Dar să aibă o pasiune. Să fie independentă“.

Întrebat de moderatorii emisiunii dacă se află în prezent într-o relaţie, Andi s-a eschivat şi a evitat să răspundă direct, după care a spus dacă ar merge sau nu cu ea la „Insula iubirii“: „Nu aş merge cu iubita mea la «Insula Iubirii». Este un test foarte greu. Nu al relaţiei, cât al omului. Te testează în primul rând pe tine ca om, şi apoi testează relaţia“.

Modifică Setările