News

Andi de la „Insula Iubirii“ a dat în sfârşit cărţile pe faţă: „Am avut sentimente pentru Hanne. O ispită se poate îndrăgosti“

Andi de la „Insula Iubirii“ a dat în sfârşit cărţile pe faţă: „Am avut sentimente pentru Hanne. O ispită se poate îndrăgosti“

În ultimele săptămâni, după ce s-a aflat că Hanne de la „Insula iubirii“ a divorţat de Bogdan, emisiunile mondene din ţara noastră i-au chemat în platou atât pe foştii concurenţi, cât şi pe ispita Andi, despre care se spune că ar fi motivul divorţului.

Recent, Andi a fost invitat la Star Matinal, acolo unde a dat în sfârşit cărţile pe faţă şi a spus ce a simţit pentru Hanne: „O ispită se poate îndrăgosti. Pot spune că am avut nişte sentimente pentru Hannelore, am nutrit nişte sentimente pentru ea. Ispita se poate îndrăgosti, dar în anumite limite. Am simţit să fiu mai mult decât o ispită pentru ea. Când faci ce simţi, întotdeauna faci bine“.

Apoi, ispita de la „Insula iubirii“ a dezvăluit că nimeni nu trebuie să ştie ce s-a întâmplat între el şi Hanne atunci când s-au întâlnit la Timişoara, dar şi că între ei nu poate să fie o relaţie.

„Nu trebuie să ştie nimeni ce s-a întâmplat între mine şi Hanne după evenimentul din Timişoara. Ea şi-a luat o piatră de pe suflet. Când am aflat că va divorţa, am simţit bucurie pentru ea. I-am explicat şi ei, sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost atunci, acum nu mai are rost să forţăm un lucru“, a încheiat Andi.

Modifică Setările