Vedete

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bătăile primite de la tatăl ei: „Aşa au fost părinţii noştri“

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bătăile primite de la tatăl ei: „Aşa au fost părinţii noştri“

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan cucereau, sub numele de Andre, pe vremea când erau doar două adolescente, toate topurile muzicale, având mii de concerte în toată ţara.

Dacă, la un moment dat, trupa s-a destrămat, în acest an cele două artiste au lansat o nouă melodie sub numele Andre, iar Andreea Antonescu a vorbit recent despre perioada din copilărie şi adolescenţă, atunci când se spunea că tatăl ei o bătea destul de des.

„Tatăl meu a murit în urmă cu 18 ani şi nu mi s-ar părea corect, frumos din partea mea să aduc nişte acuze. Aşa a fost generaţia noastră, aşa au fost părinţii noştri. Ştiu clar că tatăl meu şi-a dorit mult să mă transforme într-un om integru, am crescut cu zicala în viaţa e cel mai greu să fii om, încearcă să ajungi acolo. N-am putut niciodată să dezbat acest subiect. Eu am avut o relaţie foarte frumoasă cu tata, eram dependentă de el. Acum că nu mai este lângă mine ştiu că n-am apucat să îi spun cât de important este pentru mine. Tata a murit când eu dădeam BAC-ul. Îmi spunea că îşi doreşte să ajung la 30 de ani şi să îi mulţumesc pentru omul care am devenit, chiar dacă atunci eram poate supărată pe el pentru anumite gesturi“, a spus Andreea Antonescu la Antena Stars.

Modifică Setările