Muzica

Andreea Antonescu revine în forţă

Andreea Antonescu revine în forţă

Faceţi loc, intră Miss Ventura în joc!

După o lungă perioadă de absenţă de pe scena românească, fosta Andre îşi anunţă revenirea în showbiz. Şi nu e doar la stadiul de intenţie! Andreea Antonescu a intrat deja în studio şi a înregistrat primul ei single de anul acesta, „Ready for Us“, sub titulatura Miss Ventura, susţinând că vrea să se rupă complet vechea Andreea Antonescu, pe care mulţi o mai asociază încă cu Andreea Bălan, fosta ei colegă de trupă.

Piesa, compusă de Mihai Ristea (Montuga), pe versurile lui Răzvan Marc, beneficiază deja de videoclip, pe care vi-l prezentăm mai jos.

Dar asta nu e tot. Se pare că artista nu şi-a sacrificat doar vechea imagine, pentru acest nou proiect. Andreea a fost într-atât de ocupată cu relansarea pe piaţa muzicală, încât şi-a pus în stand-by chiar şi mult trâmbiţata căsătorie cu Traian Spak, cu care are o relaţie de cinci ani de zile.

Andreea a fost cerută în căsătorie anul trecut la Paris, iar inelul de logodnă l-a primit ascuns într-o brioşă.

foto: site-ul personal, ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Uite cum arată fetiţa Andreei Antonescu

News

Uite cum arată fetiţa Andreei Antonescu

De-o vreme, vedeta petrece mai mult timp în România decât în Statele Unite, unde s-a stabilit împreună cu soţul ei, Traian Spak. Şi, dacă tot e reţinută aici cu proiecte profesionale, nu putea sta departe de fiica ei, Sienna.

Andreea Antonescu NU divorţează

News

Andreea Antonescu NU divorţează

Deşi s-a speculat în ultima vreme că mariajul ei ar avea probleme, cântăreaţa ne asigură că ea şi Traian Spak nu se gândesc să divorţeze şi că tot ce s-a scris pe marginea acestui subiect este doar o fabulaţie.

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Muzica

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Părea că, de când a devenit mamă, solista va sta departe de scenă, preferând să se dedice vieţii de familie. Nimic mai neadevărat, iar relansarea ei este cu adevărat spectaculoasă.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Andreea Antonescu a plecat definitiv din România

News

Andreea Antonescu a plecat definitiv din România

Cum, după proiectul Andre, tânăra cântăreaţă n-a avut succesul scontat în muzică, aceasta a decis să plece cu familia dincolo de Ocean.