Vedete

Andreea Bănică şi-a surprins din nou fanii. Vedeta le-a arătat tuturor cum arată complet nemachiată, la 43 de ani

Andreea Bănică şi-a surprins din nou fanii. Vedeta le-a arătat tuturor cum arată complet nemachiată, la 43 de ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se vede treaba că e frumoasă atât machiată, cât şi nemachiată. De-a lungul timpului, Andreea Bănică a primit diverse observaţii de la fani că exagerează cu machiajul sau filtrele.

Într-un curent al autenticităţii care se pare că prinde din ce în ce mai multe vedete, şi Andreea Bănică a început să posteze pe pagina sa de socializare diverse filmuleţe în care caută să fie cât mai naturală.

Şi dacă la un concert sau vreun eveniment cu ştaif impresionează cu machiajul său, iată că a impresionat şi cu un ten impecabil, mai ales având în vedere că are 43 de ani.

Cântăreaţa şi-a surprins fanii apărând cu tenul complet curat, în ideea de a-şi prezenta produsele de make-up pe care le foloseşte şi pentru a le da idei fetelor şi doamnelor care îi urmăresc contul.

Andreea Bănică abia aşteptă ca viaţa să revină la normal, să existe iarăşi evenimente şi concerte. În această idee s-a şi vaccinat cu doza a treia de vaccin anti-COVID, moment pe care l-a împărtăşit, de asemenea, fanilor.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările