News

Andreea Berecleanu, declaraţii neaşteptate la jumătate de an de când a demisionat de la Antena 1: "După câteva luni de nedeschis televizorul"

Andreea Berecleanu, declaraţii neaşteptate la jumătate de an de când a demisionat de la Antena 1: "După câteva luni de nedeschis televizorul" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Berecleanu îşi dedică timpul afacerilor sale, dar şi familiei frumoase pe care o are. Nu mai apare zilnic pe sticlă, dar nici nu mai deschide televizorul pentru a urmări diversele emisiuni. Iată că a făcut-o recent şi a reacţionat într-un mod neaşteptat!

În februarie 2020 s-a aflat că Andreea Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul orei 19.00, de la Antena 1. Atunci a făcut şi declaraţii: "Am stat 17 ani în Antena pentru că nu am fost constrânsa în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi acceptă situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viaţă trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme, şi va mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai postului de televiziune, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea ❤️"

Ulterior, s-a aflat că cea care îi ia locul este Alessandra Stoicescu, şi astăzi o vedem pe post, la Antena 1. 

Iată că 27 septembrie a fost una importantă pentru români, au fost alegeri în care s-au ales primarii, consiliul local, preşedintele de judeţ, consiliul de judeţ. Atunci a deschis Andreea Berecleanu televizorul, pentru a vedea exit-pollul. Atunci a reacţionat: 

"După câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să ştiu. Sigur, veţi spune că se putea şi on-line, aşa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Şi am făcut o excepţie. A trebuit să suport multe discuţii din platourile de televiziune de tipul “bătut apă-n piua”, ireale, indiferent de post. Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat. S-a tot vehiculat cuvântul “panaramă”. Eu cred că este o “panaramă” tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani.

Va spun şi va repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranţă pentru câţiva politicieni şi atât. În rest, tot ce se întâmplă este jenant. Şi mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifica simţul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoşi şi asta e cea mai importantă bogăţie! Iar eu asta va doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea"

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările