Vedete

Andreea Ibacka, dezvăluiri cutremurătoare: ''Am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit''

Andreea Ibacka, dezvăluiri cutremurătoare: ''Am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Ibacka vorbeşte despre cea mai grea experienţă din viaţa ei. Vedeta face dezvăluiri mai puţin ştiute din timpul primei sarcini. Coşmarul a început pe când Andreea se afla în vacanţă cu Cabral, în Malta.

“N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naşte prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaş de aproximativ 1 kg în burtică şi eram în ”vacanţă” în Malta. Timp de câteva zile am avut contracţii aproape fără pauză. Dese, regulate, aşa cum nu ţi-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzaţia că aplicaţia mea de sarcină îmi oferă mai multe informaţii preţioase decât personalul de gardă cu care am interacţionat la „cel mai bun spital privat de-al lor”. Am detaliat deja pe stories, însă rezumând… m-au anunţat că urma să nasc în noaptea respectivă şi apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieşire „m-au liniştit”, în schimb, spunându-mi că sunt şanse ca bebeluşul să supravieţuiască, povesteşte Andreea.

“M-am întors în România şi cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiţă perfect sănătoasă. Ştiu, sunt un caz norocos!”, mai spune Andreea.

 

Modifică Setările