News

Andreea Liptak câştigă zeci de mii de euro după plecarea din Pro TV

Andreea Liptak câştigă zeci de mii de euro după plecarea din Pro TV

Deşi era una dintre vedetele de bază a postului din Pache Protopopescu, ştirista a părăsit zona media pentru una mult mai profitabilă, în care activează şi soţul ei, jurnalistul Răzvan Spiridon. Uite despre ce este vorba.

Plecarea neaşteptată a Andreei Liptak din Pro TV a ridicat multe întrebări, dar se pare că prezentatoarea a ales bine, acum câştigând mult mai mulţi bani decât pe vremea când era la pupitrul ştirilor.

Andreea Liptak i s-a alăturat soţului ei, Răzvan Spiridon, într-o afacere cu cosmetice şi suplimente nutritive, construită în sistem piramidal şi pe convingerea clienţilor să intre în afacere printr-o investiţie iniţială de 1.000 de euro, din care profiturile sunt uriaşe.

Potrivit wowbiz.ro, Răzvan, care activează de mai mulţi ani în domeniu, a fost distribuitor, sponsor şi apoi a avansat la nivelul “Executive Blue Diamond”, ceea ce înseamnă că a adus în sistem 1 milion de dolari şi că profiturile sale sunt în jur de 50.000 de dolari lunar.

Acum, pe lângă rolul pe care îl are în firma cu pricina, Andreea Liptak s-ar fi înscris şi la cursurile unei facultăţi private de comunicare şi relaţii publice, care o vor ajuta să performeze în acest domeniu nou.

Şi, dacă tot le merge atât de bine, cei doi şi-au început anul cu o vacanţă într-un loc însorit, de unde au postat câteva fotografii pe Facebook.

Foto: pagina personală

Modifică Setările