News

Andreea Mantea s-a apucat de făcut bijuterii

Andreea Mantea s-a apucat de făcut bijuterii

În cele câteva luni în care a stat departe de televiziune, fosta prezentatoare de la Wowbiz şi-a găsit un nou hobby. Şi pentru că se pricepe destul de bine, ar putea să-l transforme într-o mică afacere.

E ştiut faptul că Andreea Mantea este imaginea unei case de modă autohtone şi poate tocmai de acolo i-a venit ideea de a crea ea însăşi podoabe pentru ţinutele proprii. Şi, până la lansarea noului sezon "Burlăciţa" la Antena 1, a cărei protagonistă este, are cu ce să-şi ocupe timpul.

Citeşte şi:

Andreea Mantea revine în televiziune

Deunăzi, ea a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un colier handmade, făcut chiar de ea, lângă care a notat că: „După o săptămână de cusut, nu îmi mai simt buricele degetelor! Iată rezultatul! Vă place???“.

Apoi, a revenit cu detalii: „Le-am cusut pe o bucată de saten, care a fost dublată apoi. Pietrele au fost cusute individual, pentru că dacă erau cusute şirag, se vedea materialul. Plus că sunt fel şi fel de pietricele, de mărimi diferite. Şi cine nu mă crede, nu ma crede! Dar nu prea îmi stă mie în caracter să mint sau să îmi însuşesc lucrurile altora. A fost o provocare! Le-am văzut pe fetele de la atelier cum trudeau de zor şi cât de frumoase ieşeau colierele lor, încât am vrut şi eu!“.

Şi, judecând după succesul modelului, care a fost votat de peste 8.000 de fani, Andreea ar putea oricând să se reprofileze şi să creeze bijuterii.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Andreea Mantea a născut

Modifică Setările