Interviu

Andreea Mantea & Ştefan Stan: "Fiecare întâlnire a noastră este wow"

A fost nevoie de o melodie specială, pentru ca inima prezentatoarei de la Kanal D să se predea în faţa cuceritorului de la „Vocea României“.

E cea mai nouă poveste de dragoste din peisajul monden autohton, una pecetluită sub Poarta Sărutului. Căci, în timp ce o Andreea şi un Ştefan ai showbiz-ului românesc îşi anunţau despărţirea, Andreea Mantea şi Ştefan Stan dezvă­luiau că se iubesc. Pasiunea dintre ei s-a aprins de Sărbători, când câştigătorul primului sezon „Vocea României“ a făcut o mică vrajă muzicală. Iar Andre­ea, care tocmai îşi oblojea inima după o relaţie eşu­ată, a prins curaj şi a mai dat dragostei o şansă.

Andreea, ce ştiai despre Ştefan şi ce părere aveai despre el, până să vă cunoaşteţi?

Andreea Ştiam doar ce apăruse în presă despre el, fapt pentru care nu aveam nicio părere. Îl auzisem cântând la televizor şi îi apreciam vocea.

Cum v-aţi cunoscut?

Andreea Prima dată l-am cunoscut în calita­te de invitat la emisiunea pe care o moderam. Apoi, ne-am întâlnit la tot felul de petreceri Kanal D, la evenimente sau în campanii şi emi­siuni.

Ştefan Aşa este, ne-am întâlnit prima dată în faţa camerelor de filmat, eram invitat la emi­siunea Andreei. Însă eu consider că, de fapt, ne-am cunoscut la petrecerea de Crăciun a postului Kanal D din acest an, când eu i-am dedicat o melodie şi de atunci a în­ceput şi comunicarea dintre noi doi. De acolo a pornit toată povestea.

Ştiu că tu, Ştefan, ai pus ochii pe ea acum mai mult timp. Ce anume ţi-a plăcut atât de mult la ea, de nu ţi-a mai ieşit din minte?

Ştefan De când am văzut-o prima dată, am remar­cat că este o femeie foarte frumoasă, cu o persona­litate puternică. Îmi plăcea de Andreea ca vedetă de televiziune, ca profesionist, ca moderator de emisiune. Nu mă gândeam niciodată la ea ca la o posibilă iubită. O remarcasem, era normal, căci este o femeie frumoasă. Dar nu o vedeam ca pe o femeie disponibilă, de cucerit. Iar acum, nici nu ştiu dacă chiar am cucerit-o! (râde) Eu încă o cuce­resc pe ea. E greu de cucerit! (râde)

Ce nu s-a legat între voi la mare, vara trecută, de n-aţi fost împreună de-atunci, de când v-aţi cunoscut, de fapt?

Andreea Eu eram într-o relaţie, aşa că nu eram interesată de noi legături. La mare ne-am întâlnit pur întâmplător, la o emisiune transmisă de pe pla­jă, şi tot ce s-a văzut în fotografiile paparazzilor a fost o joacă.

Ştefan Da, nu era cazul atunci. La mare a fost o joacă între doi prieteni. Fiecare eram implicaţi în­tr-o relaţie, aşa că nu se punea problema. Ştiam că îi este frică de apă, că nu înoată, şi mi-am zis să o sperii puţin, aşa că am luat-o pe sus şi am mers îm­preună în valuri. (râde) După acea scenă surprinsă de paparazzi, am vorbit despre emisiune şi motivul pentru care ne adunaserăm cu toţii acolo. Seara, la cina cu colegii ei, ne-am contrat foarte puternic pe diferite subiecte şi nu ne-am despărţit chiar într-o atmosferă „prietenească“. Atunci mi-am dat seama că este foarte încăpăţânată. (râde)

Asta te-a impulsionat să mai încerci să ajungi la inima ei sau dimpotrivă?

Ştefan Nu, n-am avut niciun gând atunci. Era o relaţie strict profesională, aş putea spune. M-a im­pulsionat altceva, mult mai târziu.

Dar, până la urmă, ai cucerit-o. Te-ai ajutat şi de muzică?

Ştefan Prima dată, m-a cucerit ea pe mine şi apoi eu am trecut „la atac“. (râde) Nu ştiu cum am re­uşit. Am fost eu. Dar nu cred că e încă finalizată „cucerirea“. Relaţia noastră se consolidează pe zi ce trece. E-adevărat că a fost şi o dedicaţie la mij­loc. Melodia care a impresionat-o, a emoţionat-o şi care i-a cucerit inima a fost „Ea nu mai vine“. Eu tocmai o lansasem pe piaţă, i-am dat-o ca s-o ascul­te şi i-a plăcut. Mi-a spus mai târziu că asta i-a atras atenţia asupra mea.

Cât de „wow“ a fost prima voastră întâlnire oficială?

Andreea Pe o scară de la de la 1 la 10, a fost 10. A fost „wow“! (râde)

Ştefan Fiecare întâlnire a noastră este „wow“.

Care e povestea momentului de la Poarta Sărutului?

Andreea Eram la Târgu Jiu şi, cum de-obicei eu când mă aflu într-un oraş, sat, sătuc, care are ceva de vizitat, sunt hop acolo, i-am invitat pe toţi din trupa lui Ştefan să vizităm înainte de concert fru­museţile oraşului, care nu sunt puţine. M-am oferit ghid în Târgu Jiu, să mergem la Coloana Infinitului, la Masa tăcerii şi la Poarta Sărutului. În drum spre Poarta Sărutului, ne-a spus cineva de legenda în­drăgostiţilor legată de aceast loc, cum că dacă te săruţi cu cineva pe care-l iubeşti sub poartă o să rămâi toată viaţa legat de acea per­soană, iar legătura creată este in­destructibilă. Când a auzit, Şte­fan m-a luat de mână, ne-am uitat unul în ochii celuilalt şi am pornit foarte emoţionaţi către Poarta Sărutului. Re-stul e poveste.

Ştefan Pentru mine, a fost un vis împlinit. Nu am pla­nificat nimic, însă de mult îmi doream să merg cu cineva în acel loc şi să ur­mez legenda. Este un spaţiu special. Şi Andreea îşi dorea acelaşi lucru. Şi s-a întâm­plat să fim amândoi şi să ni se îndeplineas­că dorinţa.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult la el, Andreea?

Andreea Nu pot să spun că mi-a plăcut ceva anume. El. Sau poate vocea. (râde)

Ai identificat şi un defect la el?

Andreea Nu i-am descoperit încă defectele.

Dar tu, Ştefan, ce defect i-ai găsit?

Ştefan Nu am timp să văd defecte. Încă descopăr calităţi.

Te-a deranjat vreun moment că a pozat sexy?

Ştefan Nu mă deranjează deloc şi nici dacă o va mai face de-acum înainte nu voi avea nimic împo­trivă.

Cât de surprinşi au fost rudele şi prietenii când au aflat că sunteţi împreună?

Andreea Toţi cei apropiaţi nouă au fost foarte sur­prinşi. De fapt, şi noi am fost puţin surprinşi că s-a întâmplat totul atât de repede. Cât despre familie, nu am auzit comentarii. Dar este pentru prima dată când merg cu un bărbat acasă şi îl prezint drept pri­etenul meu, şi nu ca pe un amic sau coleg. Tata a zâmbit, ceea ce e un semn bun. (râde)

Ştefan Prietenii mei au avut un şoc, dar s-au bucu­rat. Iar familia nu comentează relaţiile mele.

Cât de în serios iei această relaţie? Că am auzit că ai vrea să te aşezi la casa ta.

Ştefan Este cel mai serios lucru pe îl fac în ultima perioadă. Nu ştiu dacă m-am implicat mai mult în ceva decât în această relaţie. Nu mă gândesc, însă, la viitor, nu-mi fac planuri.

Ce faci să-i înlături Andreei toate temerile? Pentru că ea e încă vulnerabilă acum, după încă o relaţie care a dezamăgit-o cumplit.

Ştefan Vorbim mult şi asta ne dă încredere unul în celălalt. Sunt alături de ea în orice moment şi încerc să o încurajez în tot ceea ce face. Andreea este, însă, o femeie foarte puternică şi curajoasă.

A mai fost o poveste de dragoste celebră în showbiz-ul românesc, cu o Andreea şi un Ştefan. V-aţi gândit vreodată la asta?

Andreea Nu.

Ştefan Nu mă interesează.

Andreea, ce are Ştefan şi n-are niciun alt fost partener de-al tău?

Andreea Fiecare om este unic.

V-aţi găsit deja şi nume de alint?

Ştefan Astea rămân pentru noi.

Care dintre voi e mai romantic?

Andreea Amâdoi suntem romantici. Nu este con­curs de romantism în viaţa noastră, nu-i aşa?

Ştefan Nu există „cine e mai romantic, mai sensi­bil, mai cald...“. Nu există competiţie între noi.

Care a fost cea mai frumoasă nebunie pe care aţi făcut-o împreună, de când formaţi un cuplu?

Ştefan Am plecat de Revelion împreună. Aia a fost prima! (râde)

Andreea, tu ai apucat să-i găteşti ceva iubitului tău?

Andreea Nu. Nu am apucat încă. Dar o să vină timpul, când o să ne mutăm împreună.

Ştefan, cum te înţelegi cu patrupedele ei, că am văzut că are vreo trei câini serioşi şi o mulţime de pisici?

Ştefan Iubesc mult animalele. Am şi eu doi câini. Nu fac diferenţa că sunt ai mei sau ai ei, eu îi iubesc pe toţi.

În curând, vine Valentine’s Day. V-aţi gândit la ceva special pentru acea zi?

Andreea Nu ne-am planificat încă nimic special împreună pentru acea zi. Ştiu că eu voi merge, însă, la un târg de nunţi, cu o prezentare de ţinute speciale.

Ştefan Aş vrea să stăm împreună toată ziua. Ar fi ceva foarte special, căci fiind foarte ocupaţi, greu se găsesc zile în care să fim împreună de dimineaţa până seara.

Foto: Kanal D

Modifică Setările