News

Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au despărţit iar

Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au despărţit iar

Se pare că sorţii nu le zâmbesc celor doi, cu toate că şi-au jurat dragostea pe unde au putut. După 7 luni de relaţie cu năbădăi, cei doi s-au despărţit. Cică definitiv.

E a treia despărţire cu tam-tam pentru vedeta Kanal D şi câştigătorul concursului „Vocea României“ de la Pro TV. Iar Andreea pare mai hotărâtă ca oricând să nu se mai întoarcă în braţele celui cu care spera să ajungă la altar.

„Andreea e foarte supărată. La cum o ştiu eu, nu mai e cale de împăcare", a declarat o amică a vedetei pentru „Click!“.

Iar vedeta a confirmat că ruptura e definitivă. „Da, m-am despărţit definitiv de Ştefan Stan", a spus ea, nedorind să ofere şi alte detalii.


De partea cealaltă, cântăreţul nu ar da un verdict atât de dur relaţiei lor: „Am ajuns într-un impas. Am decis să ne vedem fiecare de drumul lui, timpul le va decide pe toate“, a el la Kanal D.


Andreea (26) şi Ştefan (35) sunt împreună de la sfârşitul anului trecut, chiar înainte de Revelion, iar în aprilie, Ştefan a cerut-o în căsătorie pe Andreea, care a acceptat fără să stea pe gânduri.

Cu toate acestea, la nici două luni, ei s-au despărţit pentru că Ştefan a înşelat-o pe vedeta tv cu o admiratoare pe nume Laura. La scurt timp, Andreea l-a iertat pe cântăreţ, dar nu au reprogramat nunta, care ar fi trebuit să aibă loc la toamnă.

Naşul lor ar fi fost primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.


Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările