News

Andreea Marin a anunţat că divorţează

Andreea Marin a anunţat că divorţează

La trei ani de la căsătoria ei cu Tuncay Öztürk, vedeta de televiziune pune punct mariajului său cu terapeutul turc.

Andreea-Marin-Tuncay-Ozturk2

Într-o dimineaţă în care nu se anunţa nimic important, în afară de cutremurul din Italia, Andreea Marin (41), care vorbea în ultimul timp despre cum şi-ar dori încă un copil, a anunţat că divorţează de cel care a făcut-o fericită în ultimii ani, fizioterapeutul Tuncay Öztürk (30), cel pe care l-a cunoscut într-o clinică de recuperare din Turcia pe când făcea fizioterapie pentru coloană.

"Oameni dragi,
Cum bine ştiţi, am învăţat preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă rămâi unde te afli, trebuie ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul", a anunţat Andreea Marin într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeşte şi:

Andreea Marin a intrat în noul an cu verigheta pe inelar

FOTO Andreea Marin şi Tuncay Öztürk, prima vacanţă ca soţ şi soţie

Interviu Andreea Marin: „Mi-aş dori foarte mult să mai am un copil“

Uite ce făcea Tuncay Ozturk în ultimul timp FOTO

"Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea,  rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, înţelegeţi nu doresc mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect.  rog tare mult ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă,  rog ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive îmi continuu viaţa clădind şi zâmbind", şi-a încheiat ea mesajul.

Acesta este al treilea mariaj eşuat al Andreei Marin. Primul ei soţ a fost Cristian Gheorghiţă, iar al doilea Ştefan Bănică Jr.

Modifică Setările