Andreea Marin face pizza după o reţetă specială: E pur şi simplu extraordinară!

11 ianuarie, 2021
2 marin8 jpg jpeg

Andreea Marin şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Vedeta a mers la nutriţionist şi la sfatul acestuia a scos din meniu dulciurile şi făinoasele. Acum frumoasa brunetă prepară pizza, dar nu cu făină. “O pizza delicioasă şi fără blat cu faină, doar cu legume, ou şi brânzeturi ce pot fi înlocuite cu brânză vegană la nevoie e o bunătate pentru întreaga familie. Ascultaţi ce spun, şi ştiţi ca nu sunt genul care să exagereze: e pur şi simplu extraordinară!

Aromată, săţioasă, dar fără să îţi dea senzaţia de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoţi din cuptor e irezistibilă! Şi se găteşte şi repede. Am reţeta de la nutriţionista mea, Alina Spinean , dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată (puţin parmezan, alături de praf de usturoi, piper şi oregano în amestecul ce devine blat; o lingură măsline fără sâmburi în ulei de măsline înmiresmat deasupra aproape de final; parmezan deasupra când încă e la cuptor; busuiocul proaspăt pe care îl am la fereastră deasupra după ce am aşezat pizza pe masă)”, spune Andreea Marin.

Vedeta a publicat şi reţeta.

”Tai o conopidă ( prefer proaspătă, dar merge şi cea la pungă, după dezgheţare) de mărime medie, bucăţi cât mai mici şi amestecate apoi cu 4 ouă, albuşuri şi gălbenuşuri (poţi pune 3 sau 5 sau mai multe, în funcţie de mărimea pe care o doreşti pentru pizza), adaugi sare şi apoi ingredientele dorite după gust (eu pun praf de usturoi, oregano, piper). Aşez amestecul într-o tavă pe care am pus hârtie de copt şi bag tava la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade  

E bine să urmăriţi, blatul poate fi mai rumenit, e opţiunea mea, aşa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideţi, nu vă fie teamă să îl vedeţi mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun,

Apoi adăugaţi felii de mozzarella (sau caşcaval, altă branza care vă place ori brânză vegană, dacă preferaţi), deasupra rucola (şi frunze proaspete de spanac, eu nu am găsit acum), roşii tăiate (cherry sau normale, eu prefer româneşti, parfumate), parmezan, o lingură de măsline la borcan în ulei).

5-10 minute la cuptor şi... poftă mare!”



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg