Vedete

Andreea Marin, întâlnire cu Dan Bittman. Ce i-a unit pe cei doi

Andreea Marin, întâlnire cu Dan Bittman. Ce i-a unit pe cei doi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Marin va fi invitata lui Dan Bittman la Antitalent, cel mai nou show al Antenei 1, care se va difuza în fiecare duminică de la 21:00.

”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis şi relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simţi stresul unei producţii TV de amploare”, a mărturisit Andreea.

De această dată, vedeta Tv va putea fi văzută într-o postură cu totul nouă: ”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună şi dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care eşti şi actor, intri în pielea unor personaje, aşadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deşi mă scoate din cotidian şi este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numeşte Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veţi descoperi mulţi oameni talentaţi care pun umărul la realizarea ei”, a mărturisit Marin.

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original şi curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane.

 

Modifică Setările