News

Andreea Marin, moment emoţionant alături de Violeta. Fiica i-a făcut o surpriză, iar ea a lăcrimat

Andreea Marin, moment emoţionant alături de Violeta. Fiica i-a făcut o surpriză, iar ea a lăcrimat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Marin a povestit un nou moment emoţionant trăit alături de fiica sa. E tare mândră de Violeta!

Vedeta a fost concentrată mereu asupra carierei sale, dar nu a uitat niciodată de viaţa personală, în special de fiica sa Violeta. I-a dedicat multă atenţie, foarte mult timp pentru a se dezvolta frumos, pentru a primi o educaţie aleasă. Andreea Marin e tare mândră de fiica sa, tânăra îi dovedeşte zi de zi că a crescut frumos, că are un comportament special.

Andreea Marin a povestit recent că a primit în dar o carte. Violeta a vrut să o vadă, să citească puţin. A luat-o şi a scris un cuvânt pe una dintre pagini. Vedeta a descoperit apoi că Violeta a notat că mama este persoana care a investit cel mai mult în ea încă din primii ani de viaţă. Pe Facebook, Andreea Marin a dezvăluit că a lăcrimat când a făcut descoperirea: 

"Dimineţi cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama - multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetiţa mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină.

Am dojenit-o puţin ca îmi mâzgăleşte cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit şi... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile şi mi s-a umplut inima de recunoştinţă şi dragoste. Uneori, ii credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinţi. Dacă am conştientiza, ne-ar fi adesea mult mai uşor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simţim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratişează inima. Oare ei ştiu cu adevărat cât de mult ii iubim? Ştim sa exprimăm tumultul de dragoste care locuieşte în noi de când i-am simţit sămânţă în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

Bună dimineaţa, pretuieste viata! Mulţumesc, te iubesc, Violeta mea!"

Foto: Facebook

 

Modifică Setările