News

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fugit în Dubai

Cu puţin timp înainte să anunţe pe conturile lor de Facebook că vor divorţa, Andreea Marin şi încă soţul ei, Ştefan Bănică, au fost zăriţi pe aeroportul Otopeni, pregătindu-se să plece în ceea ce ar putea fi ultima lor vacanţă în calitate de cuplu, în Dubai.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi Cancan înainte de a posta anunţul pe Internet, în jurul orei 20.00, pregătindu-se să plece din ţară împreună cu fiica lor, Violeta, şi cu mama cântăreţului.

Înainte ca avionul să decoleze, Andreea şi Ştefan Bănică au postat pe Facebook mesajele prin care anunţau divorţul, apoi şi-au închis telefoanele mobile.

Comentarii

Articole asemănătoare

Prezentatorul emisiunii „Cesar şi câinii“, "omorât" pe Internet

Gossip

Prezentatorul emisiunii „Cesar şi câinii“, "omorât" pe Internet

Ieri, tot internetul fierbea la vestea că Cesar Millan, cel mai iubit realizator de emisiuni despre dresajul câinilor, difuzat la National Geographic, s-a stins din viaţă.

News

VIDEO Ce-au făcut Lora şi Dan Badea imediat după ce au divorţat

Ieri părea a fi o zi grea pentru Lora, care s-a despărţit legal la notar de soţul ei, după doi ani de mariaj. Cu toate acestea, după ce-au întocmit actele, cei doi soţi nu păreau a fi chiar atât de trişti.

Roxana Iliescu s-a căsătorit

News

Roxana Iliescu s-a căsătorit

După o logodnă foarte scurtă, prezentatoarea TV a ajuns în faţa stării civile la braţul alesului ei. Iubitul său, un afacerist din Braşov, i-a pus pe deget verigheta, după un an de relaţie.

News

Oana Roman va avea la nuntă un buchet din trandafiri îngheţaţi

Deşi a trecut printr-o serie de probleme în ultima vreme, pregătirile pentru nunta ei cu Marius Elisei nu au fost sistate. Iar la evenimentul planificat pe 15 iunie, Oana are de gând să fie cu totul şi cu totul deosebită.

News

Bebeluşa Oana a născut un băieţel

Fosta bebeluşă de la "Cronica Cârcotaşilor" i-a dăruit soţului ei, tenorul Florin Budnaru, cel mai frumos cadou de ziua lui. Ea a adus ieri pe lume un băieţel frumos şi sănătos, care a primit numele de botez Maxim.

News

Unde s-au căsătorit, de fapt, Andreea Marin şi Tuncay Öztürk?

După escapada în Dubai a Zânei, toată lumea a crezut că ea şi iubitul ei turc s-au căsătorit peste hotare. În fapt, cei doi şi-au legat destinele în România, cu câteva zile înainte de Anul Nou. Iată locul ales pentru căsătoria lor şi când au devenit, în acte, soţ şi soţie Andreea şi Tuncay.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Adina Alberts şi Viorel Cataramă, în sfârşit, la altar

Cei doi formează un cuplu de trei ani, dar de abia acum omul de afaceri s-a decis să renunţe la burlăcie. Iar petrecerea se anunţă a fi una fastuoasă.