News

Andreea Răducan s-a logodit FOTO/VIDEO

Andreea Răducan s-a logodit FOTO/VIDEO

Weekendul trecut, fosta mare gimnastă a fost cerută în căsătorie de Daniel Tandreu, cu care are o relaţie de patru ani încoace.

iubit Andreea Raducan 3

Andreea Răducan a dat vestea cea mare pe contul ei de socializare:

"Toate îşi au timpul lor... şi e bine să le faci la momentul potrivit. Ce să mai lungesc vorba, am zis DA! :)", şi-a anunţat ea fanii virtuali, postând câteva fotografii din weekendul magic petrecut alături de alesul ei.

Andreea Raducan 2 Andreea Raducan 1

"A fost o reală surpriză. Îţi mărturisesc sincer, duminică a fost singura zi după multe altele în care aş fi putut să dorm mai mult şi să stau să mă odihnesc. I-am spus lui Daniel că mi-ar plăcea să mergem un pic la Sinaia, la munte, să ne recreem, să ne plimbăm, dar ştiind oricum că el urma să plece duminică seară din Bucureşti am zis că aş prefera să rămânem şi să ne odihnim acasă, pentru că am avut şi o emisiune care s-a terminat destul de târziu, undeva după ora 24.00. Pe la ora 02.00 m-am pus în pat să mă odihnesc şi m-am trezit dimineaţă la ora 06.00 şi am văzut că ploua afară şi mi-am zis: "Ce bine, nu mai mergem, o să pot să mă odihnesc mai mult". M-am trezit la 09.00, deja era însorit, mi-a zis: "Hai să ne trezim, poate mergem", am luat micul dejun în linişte şi pe la 12.00 am plecat spre Sinaia", a povestit Andreea Răducan la "Teo Show".

Andreea Raducan Teo Show3

"Am trecut pe la Buşteni, iar el avea planul precis în mintea lui, că trebuie să urcăm la Caraiman, sus la cruce. Am aflat că era închis, pentru că vremea a fost destul de neprietenoasă dimineaţă şi n-am putut urca. Dar nu s-a lăsat, a mai întrebat la nişte oameni care făceau excursii acolo, apoi ne-am întors la Sinaia şi am urcat la cota 2000. A fost o poveste atât de frumoasă şi atât de bine pusă în aplicare, încât nu m-am gândit la nimic, decât să încerc să mă relaxez şi să mă bucur de ziua pe care o petreceam acolo. Şi a venit totul aşa de frumos, că nimeni n-a ştiut, în afară de mama."

Andreea Raducan Teo Show

"N-a contat că a plouat. Eu am plecat cu o pereche de blugi, un tricou şi o bluziţă pe mine, el a luat două pulovere la el şi am mers la Cruce".

iubit Andreea Raducan   Andreea Raducan 3

"Noi eram de ceva vreme împreună şi ne era foarte bine. N-a fost o relaţie care a pornit cu artificii pe tavan şi cu fluturi în stomac, eu nefiind genul care să mă entuziasmez atât de uşor şi să cad pe spate, însă lucrurile au evoluat şi au crescut extrem de frumos pe parcursul anilor şi bănuiam că, la un moment dat, se va întâmpla asta, dar nu acum", a mai spus Andreea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Descoperiţi mai jos şi restul poveştii.

Modifică Setările