News

Andreea Raicu, apariţie incendiară! Vedeta a pozat topless şi tatuată la 44 de ani

Andreea Raicu, apariţie incendiară! Vedeta a pozat topless şi tatuată la 44 de ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Andreea Raicu, topless şi tatuată la 44 de ani. Admiratorii ei s-au întrecut în complimente pe pagina ei de socializare. Nu este prima dată când apare goală, a mai apelat recent la serviciile fotografului său preferat pentru a o imortaliza în ipostaze sexy artistice.

De data aceasta, tot fotografiată de Alex Roşieanu, Andreea a apărut topless, cu tatuajul la vedere şi cu un tutu alb, care se potriveşte de minune siluetei sale impecabile. Povestea şi semnificaţia tatuajului încă nu au fost dezvăluite de vedetă.

Una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din ţară, deţinătoarea unui site de lifestyle de succes şi promotoare a stilului de viaţă sănătos şi vegan, Andreea este pe val.

A devenit o femeie asumată şi foarte împăcată cu sine. După numeroase suişuri şi coborâşuri ale vieţii, zâmbeşte încrezătoare fiindcă a descoperit una din marile chei ale vieţii: încrederea în sine şi acceptarea necondiţionată.

Fanii au fost în delir când au văzut poza, iar cineva i-a scris că îşi aminteşte de şedinţele foto din Playboy. De îndată Andreea a intervenit şi a specificat că ea în revista pentru adulţi nu a pozat niciodată.

Într-o postare ulterioară, Andreea Raicu a scris: ”Cred ca atunci cand esti recunoscator pentru ce ai, primesti mai mult, cand iti concentrezi atentia pe lucrurile bune din viata ta (si nu pe ce nu ai sau pe ce nu merge asa cum ti-ai dori tu) cumva Dumnezeu iti vede multumirea si iti da mai mult. ⁠

⁠Tendinta noastra, a tuturor este sa ne uitam la ce nu avem. Consideram ca tot ce avem ni se cuvine sau ca „asa trebuie sa fie”...⁠⁠

Si pentru ca aceasta capacitate de a vedea lucrurile intr-un mod optimist, se atreneaza... as vrea sa facem acest exercitiu impreuna. De acum inainte, in fiecare duminica, vom face Exercitiul de Recunostinta. ⁠⁠

Azi, primul gand care ma face sa ma simt recunoscatoare, merge catre VOI! Oamenii din comunitatea Andreea Raicu: care aveti incredere in noi in fiecare zi, ne motivati sa facem lucruri pentru voi, ne dati energie, ne bucurati si prin asta ne simtitm mai aproape de voi. ⁠Va multumesc pentru tot si sper sa facem multe lucruri frumoase impreuna!⁠”.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările