News

Andreea Raicu: „Dumnezeu nu a vrut să îmi dea un copil până acum“

Andreea Raicu: „Dumnezeu nu a vrut să îmi dea un copil până acum“

La 37 de ani, fosta vedetă de televiziune visează să întâlnească bărbatul potrivit, care să o facă mamă. Ea a dezvăluit în weekend, la Antena Stars, că se simte pregătită să devină părinte.

Invitată în emisiunea „Dincolo de aparenţe“, de la Antena Stars, Andreea Raicu a dezvăluit că şi-a dorit mereu să găsească bărbatul care să o facă fericită. Mai mult, vedeta a vorbit şi despre dorinţa de a a avea un copil.

„Dacă o să vrea Dumnezeu să primesc un copil, o să fiu foarte fericită, pentru că-mi doresc un copil. N-a vrut până acum pentru că n-am fost pregătită să fac asta. I-aş fi transmis foarte multe frici şi foarte multe frustrări şi temeri din cele pe care le trăiam eu. (…) Acum eu nu mai trăiesc în trecut, nu îmi mai fac probleme. Este o pierdere fantastică de timp să faci asta. Mereu am căutat acel bărbat care să mă facă fericită, dar nimeni nu te poate fericit dacă nu eşti tu cu tine fericit“, i-a spus Andreea Raicu gazdei emisiunii, Florentina Fântânaru.

Ea a spus că, momentan, nu are un iubit şi a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. „Nimeni nu ar fi crezut că eu sunt tristă, că am probleme, că nu mă simt bine şi mi-am pus întrebarea: «Ce se întâmplă cu mine?» pentru că aveam o relaţie care nu mă mai împlinea absolut deloc – pentru că eu aşteptam împlinirea din relaţie. Era o relaţie toxică, eram veşnic bolnavă. Veşnic aveam câte o problemă“, a mărturisit ea.

„Am suferit foarte mult. Am ajuns foarte jos şi am avut de făcut o alegere: a merge mai departe sau a mă opri. De foarte multe ori oamenii îşi imaginează că cei care apar la televizor au o viaţă impecabilă, fără niciun fel de probleme, fără niciun fel de griji. E totul o poveste foarte frumoasă, cu prinţi şi prinţese. Ei bine, nu este aşa, pentru că oamenii care apar la televizor sunt la fel cu ceilalţi oameni. Singura diferenţă este că locul lor de muncă este în faţa unor camere şi imaginea ajunge la foarte mulţi oameni“, a mai spus Andreea la Antena Stars.

Foto: pagina personală

Modifică Setările