News

Andreea Raicu: „Dumnezeu nu a vrut să îmi dea un copil până acum“

Andreea Raicu: „Dumnezeu nu a vrut să îmi dea un copil până acum“

La 37 de ani, fosta vedetă de televiziune visează să întâlnească bărbatul potrivit, care să o facă mamă. Ea a dezvăluit în weekend, la Antena Stars, că se simte pregătită să devină părinte.

Invitată în emisiunea „Dincolo de aparenţe“, de la Antena Stars, Andreea Raicu a dezvăluit că şi-a dorit mereu să găsească bărbatul care să o facă fericită. Mai mult, vedeta a vorbit şi despre dorinţa de a a avea un copil.

„Dacă o să vrea Dumnezeu să primesc un copil, o să fiu foarte fericită, pentru că-mi doresc un copil. N-a vrut până acum pentru că n-am fost pregătită să fac asta. I-aş fi transmis foarte multe frici şi foarte multe frustrări şi temeri din cele pe care le trăiam eu. (…) Acum eu nu mai trăiesc în trecut, nu îmi mai fac probleme. Este o pierdere fantastică de timp să faci asta. Mereu am căutat acel bărbat care să mă facă fericită, dar nimeni nu te poate fericit dacă nu eşti tu cu tine fericit“, i-a spus Andreea Raicu gazdei emisiunii, Florentina Fântânaru.

Ea a spus că, momentan, nu are un iubit şi a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. „Nimeni nu ar fi crezut că eu sunt tristă, că am probleme, că nu mă simt bine şi mi-am pus întrebarea: «Ce se întâmplă cu mine?» pentru că aveam o relaţie care nu mă mai împlinea absolut deloc – pentru că eu aşteptam împlinirea din relaţie. Era o relaţie toxică, eram veşnic bolnavă. Veşnic aveam câte o problemă“, a mărturisit ea.

„Am suferit foarte mult. Am ajuns foarte jos şi am avut de făcut o alegere: a merge mai departe sau a mă opri. De foarte multe ori oamenii îşi imaginează că cei care apar la televizor au o viaţă impecabilă, fără niciun fel de probleme, fără niciun fel de griji. E totul o poveste foarte frumoasă, cu prinţi şi prinţese. Ei bine, nu este aşa, pentru că oamenii care apar la televizor sunt la fel cu ceilalţi oameni. Singura diferenţă este că locul lor de muncă este în faţa unor camere şi imaginea ajunge la foarte mulţi oameni“, a mai spus Andreea la Antena Stars.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Andreea Marin a ajuns la cratiţă. Uite ce reţetă de risotto prepară

News

FOTO Andreea Marin a ajuns la cratiţă. Uite ce reţetă de risotto prepară

Ştiam că e adepta unui stil de viaţă sănătos şi că obişnuieşte să prepare cocktail-uri din fructe, legume şi verdeţuri, pline de vitamine. Dar, mai nou, „zâna“ a trecut şi la demonstraţii de artă culinară online. Iat-o în acţiune.

Laura Cosoi a vorbit despre căsătorie şi relaţia cu viitoarea soacră

News

Laura Cosoi a vorbit despre căsătorie şi relaţia cu viitoarea soacră

Vedeta l-a dat demult uitării pe Smiley şi, de trei ani încoace, face cuplu cu Cosmin Curticăpean. Discuţiile despre căsătorie devin, astfel, inerente, chiar dacă Laura n-a primit încă inelul de logodnă. Iată ce spune despre căsătorie.

News

Oana Roman: „Sunt prezentată ca o anomalie, ca un monstru“

Mustrarea pe care a primit-o concurenta de la „Românii au talent“ din partea juratei Mihaela Rădulescu a fost resimţită şi de fiica lui Petre Roman, dându-i ocazia să-şi spună părerea vizavi de persoanele care o denigrează.

FOTO Adina Galupa a probat rochia de mireasă

News

FOTO Adina Galupa a probat rochia de mireasă

Are 29 de ani şi, ca orice tânără, visează cu ochii deschişi la ziua în care va ajunge la altar, la braţul alesului ei. Până la ziua cea mare, a vrut să vadă cum i-ar sta îmbrăcată în alb. Şi iată ce bine îi stă!

Andreea Raicu îşi ia adio de la Prima TV

News

Andreea Raicu îşi ia adio de la Prima TV

După 14 ani de colaborare, vedeta renunţă la statutul de imagine a postului şi vrea să înceapă anul cu un suflu nou. Iată şi motivul plecării ei, menţionat în mesajul postat pe Faceboo scris într-o notă nostalgică.

FOTO Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit

News

FOTO Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit

Timp de 10 zile, au păstrat pentru ei bucuria de a-şi fi promis iubire eternă unul celuilalt. Dar Gabi n-a putut ascunde prea mult inelul de logodnă preţios apărut pe inelarul ei.

Cătălin Botezatu: „Risc un nou infarct“

News

Cătălin Botezatu: „Risc un nou infarct“

Anul trecut, creatorul de modă român le dădea mari emoţii familiei, prietenilor şi colaboratorilor săi, după ce le-a spus că s-a internat într-o clinică din Turcia după ce a suferit al treilea infarct miocardic.

Diana Dumitrescu, din nou singură

News

Diana Dumitrescu, din nou singură

Vedeta postului Pro TV Internaţional s-a despărţit de partenerul ei, actorul Dan Rădulescu, alături de care forma un cuplu la două luni de la divorţul de regizorul Ducu Ion.

News

Gianina Corondan lucrează cu copiii

De când nu mai figurează pe lista angajaţilor televiziunii publice, vedeta s-a reorientat către lucrul cu copiii, cărora le predă lecţii de teatru. Vezi de unde i-a venit această idee de afacere.