News

Andrei de la Alb Negru va fi tătic

Andrei de la Alb Negru va fi tătic

Bucurie mare pentru Andrei Ştefănescu. Artistul a aflat că iubita lui este însărcinată. Antonia şi Andrei Ştefănescu sunt împreună de doi ani. Jumătatea albă a trupei Alb Negru s-a înroşit când a aflat vestea că va fi tătic. După un mariaj eşuat cu Sylvia Sîrbu, în timpul căruia şi-ar fi dorit să devină părinte, visul de-a avea un copil e pe cale să i se împlinească alături de iubita lui, Antonia (26).

Tânăra e însărcinată în cinci luni şi a aflat că va fi mamă de băiat.

“Întotdeauna mi-a fost frică de bebeluşi, să-i iau în braţe. Când îi văd aşa firavi, mi-e foarte frică. Uneori îmi e frică să-i pun mâna pe burtă (iubitei sale n.r.), mi-e să nu-i fac ceva în interior. A început să mişte, îl simt şi eu noaptea, e o senzaţie ciudată, dar foarte plăcută. Am devenit mai grijuliu, mai atent. E băieţel, l-am văzut foarte clar, nu o să avem surprize”, a declarat Andrei de la Alb Negru pentru emisiunea "Răi da' buni".

Mai mult, cântăreţul a recunoscut că şi-ar fi dorit o fetiţă şi tocmai de aceea nu a pregătit niciun nume de băiat.

Antonia si Andrei Stefanescu 2
Andrei e mai fericit ca oricând.

Despre modul în care a primit fericita veste, Andrei a povestit: “Eram amândoi acasă, şi ea a venit cu testul în mână, plângând. Mi-a spus că a simţit, că i-a fost rău şi că a făcut testul. Până la naştere cred că vom merge la biserică să ne spună preotul câteva cuvinte. Poate facem şi cununia civilă, dar încă nu ştim sigur, mai discutăm, căci ne-a luat totul prin surprindere. Sigur vom face ceva până la naşterea copilului.”

Andrei şi Antonia sunt împreună din 2014. Tânăra a lucrat ca model. În primele luni de sarcină s-a simţit foarte rău, dar deodată ce a trecut de borna celor patru luni, lucrurile au început să meargă mai bine.

Modifică Setările