News

Andrei Năstase şi-a botezat fiul FOTO & VIDEO

Andrei Năstase şi-a botezat fiul FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Vineri, în una dintre cele mai toride zile de vară, micuţul Nicolas Daniel a primit binecuvântarea creştină.

A fost una dintre cele mai incendiare zile de vară. Şi asta nu doar pentru că termometrele au depăşit 40 de grade, ci şi pentru că a fost rost de distracţie.

Familia Năstase s-a reunit din nou în cadru festiv, de data aceasta la botezul micuţului Nicolas, primul nepot al Danei şi al lui Adrian Năstase. Aşa cum ne-au obişnuit, fiul cel mare al fostului politician, Andrei Năstase, şi soţia sa, Bianca, şi-au ales invitaţii pe sprânceană, dorindu-şi o petrecere în cadru restrâns. Naşi au fost chiar fratele mai mic al lui Andrei, Mihnea, şi iubita acestuia, Corina Corolevschi - întorşi în ţară special pentru această ocazie.

"Una dintre cele mai importante zile din viaţa mea. Să fiu naşul şi unchiul lui Nicolas Daniel este o mare responsabilitate, dar totodată şi plină de momente frumoase. Ieri a fost un astfel de moment. Sunt foarte fericit că am putut împărtăşi acest lucru cu Corina", a scris emoţionat Mihnea Năstase pe pagina lui de socializare.

Ţinutele alese pentru acest eveniment au fost foarte vesele şi moderne - doar Bianca e designer vestimentar! Tânăra mămică a purtat două rochii de lungime medie, satinate, foarte colorate şi cu print original.

Naşa a ales şi ea două ţinute, una pentru biserică, scurtă, de culoarea mentei şi cu mâneci oversized, iar cealaltă pentru petrecere, lungă, fără umeri şi roşie ca focul.

Dacă slujba a fost oficiată la Biserica Sf. Vineri, din cartierul Pajura, petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatic şi printre invitaţi l-am putut vedea şi pe Alina Eremia, Alexandra Calafeteanu, Raluca Bădulescu împreună cu soţul ei, Florin Stamin, pe naşii de căsătorie ai Biancăi şi ai lui Andrei, Macri şi Horia Constantinescu, dar şi pe Codrin Ştefănescu şi pe Alex Erbaşu.

Modifică Setările