Gossip

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu formează un cuplu?

Conform surselor ziarului Click!, se pare că da. Mai mulţi apropiaţi ai celor doi artişti susţin că aceştia sunt împreună de un an de zile şi că soprana în vârstă de 47 de ani îl prezintă pe Cezar Ouatu (33) tuturor prietenilor ei drept noul iubit.

Cât despre reprezentantul României la Eurovisionul, acesta este nelipsit de la concertele sopranei de peste graniţă şi se pare că a cucerit-o pe Angela Gheorghiu cu flori şi cu vorbe frumoase.

Conform unor surse din TVR, citate de Click!, Angela Gheorghiu a început să-l prezinte pe Cezar apropiaţilor drept noul ei iubit încă de anul trecut, la scurt timp de la despărţirea de tenorul Roberto Alagna, cu care a fost căsătorită. Tot ea i l-a prezentat pe Cezar şi tenorului Andrea Bocelli.

Citeşte mai multe despre această idilă pe Click.ro!

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

FOTO Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger şi-a părăsit logodnica pentru ea! Află cine e noua lui iubită!

Un nou cuplu de sportivi frumoşi şi celebri pare a se fi format peste noapte, conform informaţiilor publicaţiei Bild. Este vorba despre fotbalistul Bastian Schweinsteiger, cel care este şi căpitanul naţionalei Germaniei, şi frumoasa jucătoare

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Gossip

Angela Gheorghiu şi-a retras sprijinul pentru Ouatu?

Dacă, până deunăzi, pagina de facebook a sopranei române alimenta imaginaţia românilor cu fotografii alături de Cezar, de aseară lucrurile s-au schimbat.

Gossip

Andreea Raicu şi Horia Tecău formează un cuplu?

Conform ziarului Click!, se pare că da. Vedeta TV şi tenismanul sunt împreună de o lună, iar apropiaţii lor spun că se potrivesc de minune.

Gossip

Irinel Columbeanu e falit

Omul de afaceri e la un pas să piardă tot din cauza unei datorii de 7 milioane de euro pe care o are la Marfin Bank. Se pare că miliardarul a investit această