News

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Soprana şi contratenorul au vorbit ieri despre relaţia pe care o au, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3. Până acum doar au postat pe net fotografii împreună din vacanţe, de pe scenă ori de la diverse evenimente la care au participat, lăsând loc speculaţiilor, iar declaraţiile lor puteau fi interpretate.

Aseară, Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au vorbi deschis despre relaţia dintre ei în direct la „Sinteza zilei“.

„În general, artiştii au anumite sentimente între ei, altele decât cele pe care le ai faţă de oamenii obişnuiţi. Ei au o anumită profunzime. Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Angela a dat curs la multe speculaţii. Ceea ce este privat trebuie să rămână privat“, i-a mărturisit Cezar Ouatu lui Mihai Gâdea.

„Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum fără iubire", a completat acesta.


„Ce să vă spunem, că locuim împreună?", a intervenit Angela Gheorghiu, care a recunoscut că Cezar îi „face curte“. „Încearcă să îmi facă plăcere“, a adăugat ea.


La insistenţele moderatorului, cel supranumit „The Voice“ a oferit mai multe detalii despre această relaţie.

„Angela este în compania multor bărbaţi superbi. Şi eu sunt în compania multor femei. Acest lucru nu împiedică să existe o afinitate – atât artistică, cât şi o relaţie frumoasă. Sper să nu pice într-o zonă bizară şi să rămână o relaţie elegantă, de calitate şi de profunzime“, a mai spus reprezentantul României la Eurovision.

Voi ce credeţi, sunt sau nu împreună?

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce ţinută îndrăzneaţă a purtat Alessandra Stoicescu!

News

Ce ţinută îndrăzneaţă a purtat Alessandra Stoicescu!

Prezentatoarea Antenei 1 a făcut ieri ravagii printre invitaţii prezenţi la botezul micuţului Zian Mihail, fiul Gabrielei Firea şi al lui Florentin Pandele. Uite ce rochie a purtat sexy a purtat.

FOTO Plajă, premii şi aventuri în SUA pentru echipele Antenelor, premiate la Las Vegas

TV

FOTO Plajă, premii şi aventuri în SUA pentru echipele Antenelor, premiate la Las Vegas

Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au zburat din nou spre Statele Unite, unde au participat la o nouă gală de premiere pentru cele mai bune producţii de televiziune, dar au avut parte şi de distracţii.

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

Interviu

Cristina Ţopescu – „Eu îmi asum trecutul şi, oricum, nu dau socoteală nimănui“

După o pauză de televiziune, timp în care a cochetat cu politica de stânga, o revedem la Antena 3 reluându-şi rolul de jurnalist la "Dincolo de ştiri". E greu să mi-o imaginez pe Cristina Ţopescu în zeghe, dar mi-e uşor, cumva, să mi-o închipui sfidându-i pe securiştii care se bucurau c-au prins-o în timp ce voia să treacă ilegal graniţa, în ’89, cu doar câteva luni înainte de Revoluţie. Pentru că, în anii ce-au urmat, fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu a demonstrat că are în un spirit viu, uşor rebel, care i-a şi folosit, de altfel, să-şi facă creeze propriul drum în lumea presei, independent de faima tatălui său.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.