News

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Soprana şi contratenorul au vorbit ieri despre relaţia pe care o au, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3. Până acum doar au postat pe net fotografii împreună din vacanţe, de pe scenă ori de la diverse evenimente la care au participat, lăsând loc speculaţiilor, iar declaraţiile lor puteau fi interpretate.

Aseară, Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au vorbi deschis despre relaţia dintre ei în direct la „Sinteza zilei“.

„În general, artiştii au anumite sentimente între ei, altele decât cele pe care le ai faţă de oamenii obişnuiţi. Ei au o anumită profunzime. Ceea ce s-a întâmplat între mine şi Angela a dat curs la multe speculaţii. Ceea ce este privat trebuie să rămână privat“, i-a mărturisit Cezar Ouatu lui Mihai Gâdea.

„Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum fără iubire", a completat acesta.


„Ce să vă spunem, că locuim împreună?", a intervenit Angela Gheorghiu, care a recunoscut că Cezar îi „face curte“. „Încearcă să îmi facă plăcere“, a adăugat ea.


La insistenţele moderatorului, cel supranumit „The Voice“ a oferit mai multe detalii despre această relaţie.

„Angela este în compania multor bărbaţi superbi. Şi eu sunt în compania multor femei. Acest lucru nu împiedică să existe o afinitate – atât artistică, cât şi o relaţie frumoasă. Sper să nu pice într-o zonă bizară şi să rămână o relaţie elegantă, de calitate şi de profunzime“, a mai spus reprezentantul României la Eurovision.

Voi ce credeţi, sunt sau nu împreună?

Modifică Setările