News

Angela Merkel, alături de soţ, la schi, în St. Moritz

Angela Merkel, alături de soţ, la schi, în St. Moritz

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: NO WEB - WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, ITALY, SPAIN, SWITZERLAND ** ST MORITZ, SWITZERLAND - **STRICTLY NO ONLINE UNTIL FURTHER NOTICE** Chancellor of Germany Angela Merkel and Joachim Sauer enjoy a skiing trip in St Moritz, Switzerland Pictured: Angela Merkel - Joachim Sauer BACKGRID UK 22 DECEMBER 2017 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Chiar dacă situaţia ei politică nu e chiar roz, mulţi cerându-i demisia, Angela Merkel şi-a făcut timp pentru a merge într-o vacanţă la schi, alături de soţul ei, Joachim Sauer. Cei doi au ales drept destinaţie de vacanţă celebra staţiune montană din Elveţia, St. Moritz, preferată şi vizitată de toate celebrităţile de la Hollywood, dar şi de personalităţile importante ale lumii.

foto: Hepta

Angela Merkel, la schi

De Sărbătorile de Iarnă, cancelarul Germaniei a luat o pauză de la politică. Crăciunul, dar şi zilele imediat următoare, şi le-a petrecut, alături de soţul ei, într-un resort de schi exclusivist, din St. Moritz. Angela Merkel şi Joachim Sauer au fost surprinşi pe Valea Engadine, a cărei lungime este de 80 de km, echipaţi corespunzător şi cu schiurile la purtător.

Alături de soţul său, Joachim Sauer

În vârstă de 59 de ani, Angela Merkel a demonstrat că e în formă şi că face faţă cu brio unei astfel de activităţi sportive, chiar dacă majoritatea timpului şi-l petrece într-o altfel de ambianţă. Ştim, totuşi, că nu e străină de sport, fiind o susţinătoare activă a fotbalului şi, mai ales, a echipei naţionale de fotbal din Germania. La fel de implicat părea şi soţul acesteia, Joachim Sauer, care îşi urma îndeaproape soţia pe traseul montan. Cei doi erau acompaniaţi şi de alte persoane, pesemne parte din echipa lor de securitate.

Un traseu montan restras

Modifică Setările