News

Angelia Jolie, un părinte mai bun decât Brad Pitt? Ce spune artista

Angelia Jolie, un părinte mai bun decât Brad Pitt? Ce spune artista

În urmă cu doi ani, opinia publică era surprinsă de divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt. La acea vreme, apropiaţii cuplului afirmau că actorul avea reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor, iar acesta a fost principalul motiv al despărţirii. Angelina Jolie şi Brad Pitt, pe vremea când formau un cuplu În primăvara acestui an, divorţul dintre cei doi a fost finalizat, după ce Angelina Jolie a fost de acord să împartă custodia celor şase copii cu Brad Pitt. Deşi la acea vreme se spunea că cei doi soţi se înţeleg bine şi au o relaţie bazată pe respect, se pare că, totuşi, actriţa nu este împăcată cu decizia luată.

Potrivit presei de peste Ocean, Angelina Jolie este de părere că doar ea le poate da o educaţie mai bună celor şase copii şi că ea ar trebui să decidă cum, când şi cu cine îşi petrec aceştia timpul.

„Angelina încă este supărată pe Brad, mai ales că a văzut că acesta este foarte fericit de când s-au despărţit. O deranjează foarte mult că viaţa ei este afectată de deciziile pe care el le ia prin intermediul copiilor. Pentru ea, cei şase copii sunt totul şi nu înţelege cum un judecător care nici măcar nu îi cunoaşte le poate decide viitorul“, au spus apropiaţii actriţei.

Presa internaţională mai notează că Angelina Jolie nu este deloc mulţumită de stilul adoptat de Brad Pitt pentru a-şi creşte copiii şi a sperat ca odată cu divorţul de actor să îl îndepărteze pe acesta de cei şase copii ai lor. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece Brad îşi iubeşte foarte mult copiii, iar acum Angelina este supărată că toată munca ei a fost în zadar.

Modifică Setările