News

Angelia Jolie vrea o pensie alimentară colosală pentru cei şase copii

Angelia Jolie vrea o pensie alimentară colosală pentru cei şase copii

Se pare că lucrurile încă nu s-au liniştit  în fostul cuplu Brangelina. Jolie încă se luptă cu Pitt pentru custodia celor şase copii, iar actriţa îi cere fostului soţ o pensie alimentară pentru cei mici de mii de euro. Mai exact, Angi vrea ca Brad să plătească 100.000 $ pe lună pentru copii, această sumă incluzând şi costurile de întreţinere.

Angelina Jolie Files For Divorce From Brad Pitt - FILE PHOTOS

Brad, care cere custodie comună pentru  Maddox, 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12, Shiloh, 10 si gemenii Vivienne si Knox, de  8 ani, nu are nicio problemă în a avea grijă de copii. Însă el preferă ca  banii să rămână într-un cont şi nu să o lase pe Angelina să aibă control asupra sumelor pe care el le plăteşte pentru cei mici. Cei drept, nu e ca şi când actriţa ar avea nevoie de banii lui, ea având o avere estimată la 160 milioane de $. Însă, Brad, 53 de ani, este mult mai bogat, cu o avere de peste 240 milioane $, aşa că încearcă să folosească acest lucru în propiul avantaj.

jolie - pitt wedding

O sursă din anturajul celor doi a declarat că "Angie vrea ca divorţul să se  finalizeze în următoarele 90 de zile, inclusiv custodia şi împărţirea proprietăţilor. Dar, cu toate cererile sale, este puţin probabil ca asta să se întâmple. Ea are o cerere financiară ridicol de mare."

Şi cum Brad refuză să plătească aceşti bani, lucrurile între cei doi devin din ce în ce mai urâte. În schimb, actorul este de acord să vireze 250.000 de $ pe an în contul fiecărui copil, cont care va fi limitat la 5 milioane de $. Jolie si Pitt au uimit pe toată lumea atunci când au anunţat despărţirea. Angelina a intentat divorţul pe 19 septembrie 2016, cerând custodia exclusivă a celor şase copii ai cuplului.

Foto: Instagram, Hepta

Modifică Setările