Gossip

Angelina şi Brad au semnat un contract prenupţial

În apropierea celei mai aşteptate nunţi ale anului, cei mai frumoşi miri din showbizul internaţional au pus deja la punct condiţiile mariajului lor.

Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi semnat un contract prenupţial în care este prevăzut că, în caz de divorţ, actorul va rămâne cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui îşi va păstra bunurile în valoare de 106 milioane de euro.

De asemenea, în caz de divorţ, contractul de 101 pagini prevede custodia comună pentru cei şase copii pe care îi cresc împreună.

„Angelina a fost întotdeauna un pic rezervată în legătură cu un contract prenupţial, dar Brad a convins-o că este spre binele tuturor. El este o persoană romantică, dar şi foarte practică şi, dată fiind averea lor de 236 de milioane de euro, cei şase copii şi proprietăţile lor din toată lumea, contractul are cu siguranţă rost“, a declarat o sursă pentru publicaţia Grazia din Marea Britanie.

Cei doi ar intenţiona să se căsătorească de Crăciun în Hawaii, locul preferat al mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, care a încetat din viaţă în 2007, din cauza unui cancer ovarian. Ceremonia va fi urmată de o petrecere în familie, la domeniul pe care cuplul îl deţine în Franţa, Château Miraval.

„Hawaii înseamnă că mama ei poate face parte dintr-o ceremonie restrânsă, pe plaja ei preferată. Va urma o petrecere în Franţa, a cărei temă va fi iarna, alături de familie şi prieteni“, potrivit aceleiaşi surse.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Angelina Jolie, o mamă eroină

News

Angelina Jolie, o mamă eroină

Gossip

Ce fac Angelina şi Brad de Crăciun?

Nu, nu fac nuntă acum, dar nici nu vor să stea acasă. Află unde vor să plece şi cum se vor distra cei doi actori de aceste Sărbători.

Gossip

Brad Pitt şi Angelina Jolie, încă indecişi în privinţa nunţii

S-a vorbit de atâtea ori despre nunta lui Brad cu Angie, încât nimeni nu ştie ce să mai creadă. Totuşi, cuplul Pitt-Jolie

Angelina Jolie vrea să facă star din Vivienne

Gossip

Angelina Jolie vrea să facă star din Vivienne

Angelina Jolie i-a convins pe producătorii filmului "Maleficent", în care deţine rolul principal, să îi acorde un rol şi fiicei sale Vivienne, în vârstă de patru ani.